{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Els nous postres Mmmh! són perfectes per a aquells Mmmhoments en que estàs mirant la teva sèrie preferida, ...Posem un altre capítol?, per quan analitzes la nit anterior amb la teva millor amiga, mentre veus passar els Tinder, per després d’una reunió, a la piscina, a la platja o de càmping.

Els moments són infinits i nosaltres volem que els facis insuperables sempre de la mà de una de les irresistibles postres de Mmmh!

En aquest apartant, volem compartir-vos algunes de les idees trobades a les Rets Socials que alguns de vosaltres ja compartiu. Anima’t tu també a compartir el teu Mmmhoment tan especial amb el hashtag #Mmmhomentos i anirem publicant una selecció dels millors.

#Mmmhomento 1:

Les mousses són per compartir. O no. Tú decideixes. @Kuuuxy ha decidit compartir les seves vacances i la seva mousse de xocolata negra amb un altre bombó que ens fa la competència. Això és un #mmmhoment top top!

Mmmh! 2 Mmmh! 2

#Mmmhomento 2:

Piscina, el teu best friend i una mousse de xocolata blanca. @xatequiles a aquest moment no li falta de res. Tú sí que en saps! #Mmmhomentos

Mmmh! 3 Mmmh! 3

#Mmmhomento 3:

@Gadorvisión ha tingut molt bon ull i sap que a les mousses se'ls hi pot posar tapa i tenir molts #mmmhomentos durant el dia.

Mmmmh! 4 Mmmmh! 4

#Mmmhomento 4: 

Tú si que saps gaudir del #mmmhoment @Kiwlex!! Ens ho podem copiar?? 

Mmmmh! 5 Mmmmh! 5

#Mmmhomento 5:

Natura, silenci, potser algún ocellet, i tu, que t'has quedat sense paraules amb la mousse de xocolata negra mmmh! No deixis escapar aquest #mmmhoment @dsfasgh

Mmmmh! 6 Mmmmh! 6

Com es prepara?