Un llibre digital de receptes per a la salut digestiva

25 Punts


Un llibre digital de receptes per a la salut digestiva

25 Punts


 • Receptes per prendre probiòtics de manera deliciosa amb el nou Activia Kéfir

  Has sentit a parlar dels beneficis que tenen el quefir i els probiòtics per a la salut digestiva? Ara que la salut és més important que mai, i que donem la importància que té a l'alimentació i al moment de l'esmorzar, des d'Activia hem llançat el nou Activia Kéfir per ajudar-te a cuidar la salut digestiva d'una manera deliciosa. 


  En aquest llibre electrònic de receptes descobriràs una pila d'idees per combinar el nou Activia Kéfir amb el que vulguis. Podràs preparar esmorzars perfectes amb tots els nutrients per començar bé el dia, àpats lleugers amb el quefir com a amaniment o com a ingredient per a salses, i per acabar el dia, sopars deliciosos i molt digestius amb els suggeriments que et fem de batuts i cremes fredes. Què esperes?


  Descarrega't el llibre digital i comença ara a introduir probiòtics a la dieta combinant el nou Activia Kéfir amb tota mena d'ingredients i incorporant-lo a les teves receptes

 • Característiques tècniques

  Cost de 25 punts per llibre digital de receptes.
  Idioma del llibre digital: castellà
  Activia Kéfir Probiótico conté ferments probiòtics, autèntics llevats de quefir i bifidobacteris exclusius de Danone. L'OMS reconeix que els probiòtics són organismes vius que, en quantitats adequades, tenen beneficis per a la salut de les persones.

També et pot interessar

{{ product.mainImage.alt }}

{{ product.title }}

{{ product.points }}

Punts