{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Si t’agrada mantenir la teva pell saludable i ben cuidada, en aquest vídeo-consell t’ensenyem com elaborar el teu propi exfoliant amb ingredients completament naturals. Fes-te un píling com aquest cada setmana i eliminaràs tots els residus que es troben atrapats als porus. Ja sigui hivern o estiu, no t’oblidis de fer-te un bon tractament exfoliant. 

Tenir cura de la pell és bàsic, perquè és el nostre “tercer pulmó”. Qualsevol producte que hi apliquem s’absorbeix i circula pel nostre cos. Per això, exfoliar-la és imprescindible per mantenir-la al 100 %. Els exfoliants netegen la pell en profunditat i eliminen els residus que hi ha atrapats als porus.

 

I recorda que, encara que t’espanti la idea de fer-te un píling perquè pot atenuar lleument el bronzejat, a la llarga l’exfoliació ajuda a mantenir el color, perquè elimina les impureses i els actius d’un tractament, ja sigui nutritiu, hidratant, anticel·lulític o autobronzejador, de manera que penetren millor i s’evita l’efecte “pelat”.

Fes-te un píling corporal com aquest cada setmana i eliminaràs tots els residus que tens atrapats als porus de la pell. Tant si és hivern com estiu, no deixis d’aplicar-te un bon exfoliant.

I, si encara no has provat a exfoliar-te els llavis, et donem aquest truc: en un recipient, barreja sucre amb oli d’oliva verge extra i unes gotes d’oli essencial de menta. Comprovaràs que exfolia, hidrata i perfuma profundament. 

Com es prepara?