{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Entre les moltes qualitats i beneficis que té el iogurt, hi ha la de cuidar la teva pell per dins i per fora. No et perdis com elaborar un exfoliant fantàstic per a la cara i el coll amb Oikos. Una autèntica mascareta que neteja i elimina les impureses en profunditat!

La tardor es converteix en la millor època de l’any per sotmetre’s a un píling, un tractament base que té l’objectiu de renovar la pell després d’una exfoliació química i que actua des de les capes més superficials a les més profundes. Però, en lloc d’utilitzar un producte adquirit en botigues especialitzades, ara ens farem un píling casolà amb un iogurt de Danone.

 

El motiu és que, entre totes les qualitats i els beneficis del iogurt, també hi ha la de tenir cura de la teva pell per dins i per fora, mentre que la sal ens servirà per dur a terme la tasca d’exfoliació. Amb la sal i les propietats exfoliants i netejadores de l’àcid làctic, crearem una barreja perfecta per deixar la pell impecable.

La paraula píling (de l’anglès peeling) en anglès significa ‘pelar’ o ‘decapar’. En medicina estètica i dermatologia, es refereix a una tècnica que s’utilitza per a la renovació cel·lular accelerada de la pell. Esborrar les taques, tancar els porus, eliminar les arrugues i millorar les cicatrius de l’acne i les imperfeccions són algunes de les seves propietats. L’eficàcia depèn de la profunditat i del tipus de substància que es fa servir i l’objectiu és aconseguir una pell com acabada d’estrenar.

No et perdis com elaborar un fantàstic exfoliant per a la cara i el coll amb un iogurt grec Oikos

Com es prepara?