La nostra història
Una història que comença a Grècia i que acaba a casa teva. Una història que comença amb una simple cullerada i acaba en un moment de pur plaer i desconnexió.
1997
1997
Un començament grec
A Danone volíem oferir-te una recepta especial i, per això, vam anar a Grècia a buscar-la. Respectant i admirant la màgia de la tradició grega, vam trobar una recepta que, segons expliquen els locals, està feta amb paciència, temps i, sobretot, molta cura. Una recepta que només fa servir els ingredients necessaris i permet obtenir un sabor i una textura incomparables.

Així va néixer Griego de Danone, el primer iogurt grec d’Espanya. Avui podem dir orgullosos que és, per a molts, el millor iogurt del món.
2010
2010
"Me moment"
A Espanya, el Griego de Danone, més que un èxit, va ser una revolució. Més que un iogurt, es va convertir en un estil de vida. El Griego de Danone es va començar a consumir en moments especials, com a excusa per dedicar temps a un mateix. Per dedicar-se un moment únic, de plaer, i per cuidar-se. Un moment per a tu.
2014
2014
La creació d’Oikos
Per aquest motiu, vam decidir que el nostre iogurt grec es digués Oikos. En grec, Oikos vol dir ‘casa’, i aquesta és la sensació que volem transmetre. Un moment de plaer on et sentis, per un instant, a casa. Relaxat, tranquil, sense cap més preocupació que no sigui desconnectar. A Oikos, més que un iogurt, et volem oferir l’oportunitat de dedicar-te un moment per a tu.