{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

El iogurt Griego és un autèntic plaer; té un gust irresistible i la seva textura cremosa és única. L’elaborem a partir de la recepta original grega, mitjançant la qual aconseguim aquest deliciós producte amb unes característiques inigualables.

Es creu que el iogurt va arribar al Mediterrani durant l’edat antiga, a través dels turcs. Va ser a Grècia on el consum de iogurt es va estendre i on es va desenvolupar una varietat local que, amb el temps, va adquirir aquestes característiques que el fan únic. A més, es va utilitzar àmpliament en la gastronomia, i va començar a formar part de la cuina grega com a ingredient indispensable en molts plats tradicionals. Un famós exemple és la salsa de iogurt tzatziki (ENLLAÇ), ideal per condimentar amanides o per acompanyar tota mena de carns i peixos.

 

L’elaboració del iogurt Griego es fa amb molta cura i, solament després d’un procés d’elaboració llarg i minuciós, s’aconsegueix aquest inigualable sabor i aquesta textura que tant ens agrada. És incomparable! 

I a tu, com t’agrada més menjar-te el iogurt Griego? Recorda que pots barrejar-lo amb un munt de fruites, cereals, fruita seca… Segur que trobaràs la combinació perfecta per a tu! 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.