{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

El iogurt Griego és un autèntic plaer; té un gust irresistible i la seva textura cremosa és única. L’elaborem a partir de la recepta original grega, mitjançant la qual aconseguim aquest deliciós producte amb unes característiques inigualables.

Es creu que el iogurt va arribar al Mediterrani durant l’edat antiga, a través dels turcs. Va ser a Grècia on el consum de iogurt es va estendre i on es va desenvolupar una varietat local que, amb el temps, va adquirir aquestes característiques que el fan únic. A més, es va utilitzar àmpliament en la gastronomia, i va començar a formar part de la cuina grega com a ingredient indispensable en molts plats tradicionals. Un famós exemple és la salsa de iogurt tzatziki (ENLLAÇ), ideal per condimentar amanides o per acompanyar tota mena de carns i peixos.

 

L’elaboració del iogurt Griego es fa amb molta cura i, solament després d’un procés d’elaboració llarg i minuciós, s’aconsegueix aquest inigualable sabor i aquesta textura que tant ens agrada. És incomparable! 

I a tu, com t’agrada més menjar-te el iogurt Griego? Recorda que pots barrejar-lo amb un munt de fruites, cereals, fruita seca… Segur que trobaràs la combinació perfecta per a tu! 

Com es prepara?