{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Retorna la brillantor als cabells amb aquest remei natural elaborat amb iogurt grec Oikos.

Amb la màscara que prepararem, feta amb ingredients naturals del nostre rebost, podràs recuperar la salut dels cabells en molt poc temps, perquè des de la primera aplicació notaràs com els cabells estan més brillants i sedosos.

Els ingredients que utilitzarem, a banda del iogurt, són l’ou i la llimona. El iogurt natural resulta bàsic perquè és un poderós suavitzant dels cabells i compleix perfectament les funcions de condicionar-los. L’ou té moltes proteïnes que aportaran força i brillantor als cabells, mentre que la llimona funciona com un agent netejador que aporta un extra de brillantor.

 

Les màscares aporten una dosi extra de tot el que necessita la pell; per això són imprescindibles perquè llueixi sana i perfecta.

Deixa que actuï bé sobre la teva melena abans d’esbandir-la i, si tens els cabells molt espatllats, afegeix tres cullerades d’oli d’oliva a la barreja. Amb aquesta màscara capil·lar feta a casa que t’ensenyem en el vídeo aconseguiràs que els teus cabells adquireixin volum i quedin sedosos. Prova-la i no voldràs utilitzar-ne cap altra!

Com es prepara?