Dònuts de Iogurt i Granola
Temps
1 hora
Porcions
6 donuts
Ingredients
200 grams de civada gruixuda
50 grams de llavors de carbassa
30 grams de baies de goji
50 grs de nueces pecanas
20 grams de llavors de pol·len
2 cullerades d’oli de coco
4 cullerades de mantega de cacauet
70 grams de mel
4 iogurts naturals OIKOS
Preparació
1. En un bol gran, barregeu la civada amb les nous pacanes.
2. En un altre bol, barregeu la mantega de cacauet, l’oli de coco i 30 grams de mel. Aboqueu aquesta preparació al bol de la civada i barregeu-ho bé. Escampeu-ho en una safata per forn amb paper sulfuritzat i coeu al forn a 170 ºC durant 15 minuts.
3. Traieu la granola del forn i afegiu-hi la resta dels ingredients. Barregeu-ho tot amb les mans.
4. Poseu el contingut dels 4 iogurts en un bol i barregeu-lo amb la resta de la mel.
5. Agafeu el motlle per a dònuts i aboqueu una mica de la granola a cada cavitat, afegiu-hi fruita fresca i acabeu d’omplir amb la barreja d’OIKOS fins a dalt. Acabeu amb una mica més de granola.
6. Poseu-los al congelador durant 1 hora, traieu-los del motlle i ja els podeu servir.
Vídeo recepta de Dònuts de Iogurt i Granola