Pannacotta de Iogurt Oikos
Temps
4 hores
Porcions
6 porcions
Ingredients
250 grams de nata
125 ml de mel
500 grams d’OIKOS Natural
1 beina de vainilla
Fruita fresca
8 làmines de gelatina
Preparació
1. Col·loqueu les fulles de gelatina en remull amb aigua freda.
2. Poseu la nata, la beina de vainilla i la meitat de la mel en un cassó i poseu-ho al foc fins que comenci a bullir.
3. Afegiu-hi la gelatina escorreguda i remeneu perquè es dissolgui.
4. Retireu-ho del foc i deixeu que es refredi.
5. Afegiu-hi el iogurt i barregeu-ho.
6. Dividiu-ho en els motlles preparats.
7. Poseu-los a la nevera durant 4 hores
8. Desemmotlleu i serviu amb fruites fresques i mel per sobre.
Vídeo recepta de Pannacotta de Iogurt Oikos