Pastís de Iogurt
Temps
20 MIN
Porcions
4
Ingredients
450 grams de sucre
Suc i ratlladura de dues llimones
3 ous grans
190 grams d’oli vegetal
300 grams de iogurt OIKOS Natural
360 grams de farina comuna
2 culleradetes de pols per coure (llevat en pols)
1 mica de sal

Per a la glaça de iogurt:
1/2 tassa de iogurt OIKOS Natural
1 tassa de sucre llustre
Preparació
1. Preescalfeu el forn a 170 ºC.
2. Barregeu els ous, el sucre, el suc, la ratlladura, el iogurt i l’oli en un bol.
3. Afegiu-hi la farina amb la pols de coure i la sal. Barregeu-ho fins que no hi hagi grumolls.
4. Greixeu i enfarineu un motlle per a Bundt Cake de 20 cm de diàmetre. Aboqueu-hi la barreja i coeu-la durant 50 minuts.
5. Per fer la glaça, barregeu amb una batedora de mà el iogurt i el sucre llustre tamisat. Aboqueu-ho sobre el pastís fred.
Vídeo recepta de Pastís de Iogurt