Pastís de Iogurt Oikos i Fruites
Temps
1 hora
Porcions
8 porcions
Ingredients
Per al pa de pessic:
200 grams d’OIKOS Natural
115 grams de mantega tova sense sal
250 grams de sucre
3 ous
225 grams de farina de blat
½ culleradeta de pols de coure
Per a la crema:
200 grams d’OIKOS Natural
200 g de nata para montar
Fruites de temporada
Preparació
1. Prepareu dos motlles per a pastís de 15 cm de diàmetre. Greixeu-los i enfarineu-los.
2. Preescalfeu el forn a 170 ºC.
3. En el bol d’un robot de cuina, barregeu la mantega amb el sucre fins que estigui cremosa i tingui un color pàl·lid.
4. Afegiu-hi els ous d’un en un, barrejant bé després de posar-n’hi un.
5. Afegiu-hi la farina i la pols de coure tamisades i barregeu-ho tot fins que s’incorporin.
6. Finalment afegiu-hi l’OIKOS amb moviments envoltants.
7. Repartiu la barreja en els motlles i coeu-la durant 30 minuts, o fins que, quan la punxeu amb un escuradents, surti net.
8. Deixeu refredar els pans de pessic.
9. Amb l’ajuda d’unes varetes elèctriques, munteu la nata fins que estigui ferma. Afegiu-hi l’OIKOS amb moviments envoltants.
10. Farciu el pa de pessic amb la crema pel mig i per sobre i remateu amb fruita fresca.
Vídeo recepta de Pastís de Iogurt Oikos i Fruites