Torradetes de Santa Teresa
Temps
15 MIN
Porcions
4
Ingredients
1 barra de pa del dia anterior o de motlle a llesques
1 cullerada de mantega o oli d’oliva
Per a la barreja:
100 grams d’OIKOS Natural
1 ou
200 ml de llet sencera
Per a l’arrebossat:
100 grams de sucre blanc
1 cullerada de canyella en pols
Per decorar:
Maduixes fresques
OIKOS Natural
Mel
Preparació
1. En un bol, barregeu 100 grams d’OIKOS amb l’ou i la llet sencera.
- A banda, barregeu el sucre blanc amb la canyella en pols i poseu-ho en un plat pla.
2. Suqueu les llesques de pa en aquesta barreja i fregiu-les en una paella calenta amb una mica de mantega 2 minuts de cada banda. Retireu-les i arrebosseu-les amb la barreja de sucre i canyella.
3. Serviu les llesques amb ou en un plat i acabeu amb les maduixes, una cullerada d’OIKOS per sobre i una mica de mel.