Vasets realfooder estil tiramisú #RealFooding
Temps
1 hora
Porcions
2
Ingredients
2 iogurts grecs
1 cafè (millor si és llarg o doble)
80 g de flocs fins de civada
1 c.s. cacau en pols
Essència de vainilla
1 c.p. de pasta de dàtil (opcional)
Preparació
1. Barregeu els flocs fins de civada amb el cafè i deixeu que reposin 1 h mínim perquè absorbeixin tot el líquid. Si voleu anar més de pressa, podeu posar-ho 1 minut al microones. Si queda molt sec, afegiu-hi una mica més de cafè, aigua o beguda vegetal. Opcionalment, i per a consum ocasional, hi podeu afegir una culleradeta de pasta de dàtil per endolcir.
2. A continuació, barregeu els iogurts amb l'essència de vainilla.
3. Comenceu a muntar la base del gotet amb una cullerada de la civada amb cafè. Al damunt, poseu-hi iogurt, una altra capa de civada, una altra de iogurt, i finalment empolvoreu cacau en pols per sobre.
4. Guardeu els vasets a la nevera fins al moment de consumir.