{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Somies a canviar de look? Potser t'agradaria un nou estil, però en lloc de tallar-te els cabells pots canviar-los de color. El color dels cabells influeix moltíssim en la mirada i en la imatge personal, busca'n un que et faci brillar i estar més maca!

Tens la cara ampla?

Els cabells rossos, il·luminats to sobre to, aprimen el rostre. No obstant això, els colors uniformes fan que l'estructura facial es vegi encara més ampla, i destaquen els detalls que prefereixes ocultar. El color mel o els cabells rossos daurats afavoreixen les pells clares.

Tens la cara allargada?

?Per suavitzar el llarg del rostre pots utilitzar diferents tons als cabells. Afegint

capes de color trencaràs la impressió de longitud i equilibraràs el rostre. Si ets rossa, barreja ros caramel i marró daurat. Si tens els cabells foscos, dóna'ls profunditat amb reflexos en un marró més clar, més lluminós.

Tens la cara petita?

Si tens la cara petita i quadrada, pots apostar per un color uniforme. Negre, castany o fins i tot ros platinat. També pots triar un tallat sense capes. Combinant un tallat recte amb un color uniforme estaràs molt a la moda.

Truc per fer el teu propi color:

Tria un color dos tons més clars o dos tons més foscos que el teu color natural i utilitza un corrector d'arrel per emmascarar les arrels i els primers cabells blancs. Utilitza sempre productes adequats per a la cura del color, així mantindràs la lluentor durant més temps!

Com es prepara?