{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
{{freetag}}

Unes mans i uns peus cuidats i bonics poden arribar a ser el millor complement. Si ets fan de les tendències de moda, segur que no te’n pots estar de dur una manicura i una pedicura originals, i encara més quan la calor s’intensifica i comencem a ensenyar més pell. T’expliquem quins són els colors de moda per a les ungles, com aplicar-los i molts consells més… Posa’t guapa!

MANICURA FRANCESA… DISCRECIÓ O EXTRAVAGÀNCIA?

Chanel s’ha proposat de tornar a posar de moda la manicura francesa. Pots decantar-te per la clàssica i elegant de sempre en nude i blanc o adaptar-te a la nova tendència més avantguardista, que manté l’estètica francesa però reinventa els colors tradicionals i els substitueix per contrasts a tot color. Si ets atrevida aposta pel nude + neó, en què les puntes reben un toc àcid, chic i igual d’elegant.

ARC DE SANT MARTÍ DE COLORS

Juga amb les laques en tons blaus, vermells, roses o corals, així com taronges i verds maragda, per trencar els outfits més freds durant les nits d’estiu. Llança’t a tota la gamma de tons pastel, com verd aigua, lavanda, rosa (des del rosa pal fins al xiclet més vibrant). Vols cridar l’atenció de veritat? Aposta per unes ungles discordants: un estil que consisteix a ressaltar una ungla per damunt de la resta. O, per què no, una ungla de cada color.

VERMELL… WORKING GIRL I MÉS

També els clàssics, com el vermell, arriben vibrants i sempre perfectes per als teus outfits, tant per a un dia de feina com per a un look de nit i festa. Els colors teula, coure, borgonya o safrà són les variants del vermell de tota la vida que donen aquest toc d’elegància day & night.

FOREVER NUDE

Look extremadament romàntic i clàssic i que sempre aporta aquell toc de distinció i feminitat discreta. Mans i peus amb tons nude, talp, porcellana o gris. Són un clàssic que no falla mai, queden bé en qualsevol ocasió i no requereixen gaire manteniment.

NAIL ARTEL NOU ART JUVENIL

Si t’agrada donar-hi un toc especial però no ets especialment hàbil i, a més, busques una cosa més original, aquesta és la teva oportunitat. Aplica’t base transparent, deixa que s’assequi i després aplica-hi uns tocs d’esmalt amb purpurina. Prova també les laques d’ungla efecte craquejat, ja veuràs que fàcil! Si et decantes pels metal·litzats que aporten brillantor, com el gris, l’or o el bronze, també aniràs pel bon camí. Aplica-n’hi diverses capes per aconseguir el màxim impacte.

CONVERTEIX-TE EN UNA EXPERTA EN MANICURA!

1. Neteja

Neteja bé, treu-ne l’esmalt anterior i llima les asprors, sobretot les dels peus, quan estiguin ben secs per eliminar la pell morta. Centra’t en els talons, les plantes i les vores dels dits del peu.

2. Talla

Talla’t les ungles en línia recta amb un tallaungles, o donant-los la forma que vols amb unes tisoretes especials.

3. Cutícules

Tots els especialistes recomanen no tallar les cutícules, només treure’n l’excés al voltant del contorn de l’ungla. Aplica-hi el producte i deixa’l actuar, i després empeny les cutícules cap a dins tot traçant petits cercles amb un bastonet de taronger.

4. Llima

Llima sempre en la mateixa direcció, el moviment habitual de ziga-zaga fa les ungles més fràgils i propicia que se n’aixequin capes! Tria llimes de cartró, no metàl·liques, i si optes per polir-te les ungles, fes-ho suaument amb una llima suau i específica per a això.

5. Pinta

Abans d’aplicar-hi color, pots començar amb un enduridor o un unificador de relleu. Comença a aplicar-hi la laca d’ungles pel centre i després continua pels costats, dreta i esquerra, però amb una capa molt fina. Acaba amb una altra capa de protecció o assecat d’esmalt.

Petits trucs

  • Si no vols embrutar-te els dits quan et pintis les ungles, aplica vaselina al voltant de l’ungla abans de començar a pintar-te-la.
  • Estimula la circulació i el creixement de les ungles llimant-les una vegada a la setmana.

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre