{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Unes mans i uns peus cuidats i bonics poden arribar a ser el millor complement. Si ets fan de les tendències de moda, segur que no te’n pots estar de dur una manicura i una pedicura originals, i encara més quan la calor s’intensifica i comencem a ensenyar més pell. T’expliquem quins són els colors de moda per a les ungles, com aplicar-los i molts consells més… Posa’t guapa!

MANICURA FRANCESA… DISCRECIÓ O EXTRAVAGÀNCIA?

Chanel s’ha proposat de tornar a posar de moda la manicura francesa. Pots decantar-te per la clàssica i elegant de sempre en nude i blanc o adaptar-te a la nova tendència més avantguardista, que manté l’estètica francesa però reinventa els colors tradicionals i els substitueix per contrasts a tot color. Si ets atrevida aposta pel nude + neó, en què les puntes reben un toc àcid, chic i igual d’elegant.

ARC DE SANT MARTÍ DE COLORS

Juga amb les laques en tons blaus, vermells, roses o corals, així com taronges i verds maragda, per trencar els outfits més freds durant les nits d’estiu. Llança’t a tota la gamma de tons pastel, com verd aigua, lavanda, rosa (des del rosa pal fins al xiclet més vibrant). Vols cridar l’atenció de veritat? Aposta per unes ungles discordants: un estil que consisteix a ressaltar una ungla per damunt de la resta. O, per què no, una ungla de cada color.

VERMELL… WORKING GIRL I MÉS

També els clàssics, com el vermell, arriben vibrants i sempre perfectes per als teus outfits, tant per a un dia de feina com per a un look de nit i festa. Els colors teula, coure, borgonya o safrà són les variants del vermell de tota la vida que donen aquest toc d’elegància day & night.

FOREVER NUDE

Look extremadament romàntic i clàssic i que sempre aporta aquell toc de distinció i feminitat discreta. Mans i peus amb tons nude, talp, porcellana o gris. Són un clàssic que no falla mai, queden bé en qualsevol ocasió i no requereixen gaire manteniment.

NAIL ARTEL NOU ART JUVENIL

Si t’agrada donar-hi un toc especial però no ets especialment hàbil i, a més, busques una cosa més original, aquesta és la teva oportunitat. Aplica’t base transparent, deixa que s’assequi i després aplica-hi uns tocs d’esmalt amb purpurina. Prova també les laques d’ungla efecte craquejat, ja veuràs que fàcil! Si et decantes pels metal·litzats que aporten brillantor, com el gris, l’or o el bronze, també aniràs pel bon camí. Aplica-n’hi diverses capes per aconseguir el màxim impacte.

CONVERTEIX-TE EN UNA EXPERTA EN MANICURA!

1. Neteja

Neteja bé, treu-ne l’esmalt anterior i llima les asprors, sobretot les dels peus, quan estiguin ben secs per eliminar la pell morta. Centra’t en els talons, les plantes i les vores dels dits del peu.

2. Talla

Talla’t les ungles en línia recta amb un tallaungles, o donant-los la forma que vols amb unes tisoretes especials.

3. Cutícules

Tots els especialistes recomanen no tallar les cutícules, només treure’n l’excés al voltant del contorn de l’ungla. Aplica-hi el producte i deixa’l actuar, i després empeny les cutícules cap a dins tot traçant petits cercles amb un bastonet de taronger.

4. Llima

Llima sempre en la mateixa direcció, el moviment habitual de ziga-zaga fa les ungles més fràgils i propicia que se n’aixequin capes! Tria llimes de cartró, no metàl·liques, i si optes per polir-te les ungles, fes-ho suaument amb una llima suau i específica per a això.

5. Pinta

Abans d’aplicar-hi color, pots començar amb un enduridor o un unificador de relleu. Comença a aplicar-hi la laca d’ungles pel centre i després continua pels costats, dreta i esquerra, però amb una capa molt fina. Acaba amb una altra capa de protecció o assecat d’esmalt.

Petits trucs

  • Si no vols embrutar-te els dits quan et pintis les ungles, aplica vaselina al voltant de l’ungla abans de començar a pintar-te-la.
  • Estimula la circulació i el creixement de les ungles llimant-les una vegada a la setmana.

Com es prepara?