{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Tant a París com a Bombai o Milà, Sascha Breuer, estilista de cabells per a Braun i Wella, coneix bé les tendències cosmopolites i els seus secrets: els rínxols estan de moda. Et presentem tres tendències i et desvelem com pots copiar aquests estils fàcilment sense sortir de casa. 

Vols que els teus rínxols creïn tendència? Et presentem tres looks diferents perquè enlluernis aquests dies primaverals. Si tens els cabells arrissats estàs de sort, perquè les ondes naturals o molt marcades són l’última moda en pentinats.

T’agradaria reproduir aquests rínxols espectaculars i exuberants? T’expliquem com fer-ho.

Abans de començar a pentinar-te, recorda que una de les coses més importants que has de tenir en compte en la teva rutina de bellesa és la salut dels cabells perquè es vegin bonics i sedosos. Per això sempre has de començar rentant i condicionant els cabells amb el producte adequat.

 

Estil París-Istanbul: diferències que atrauen

París i Istanbul són ciutats tan diferents com interessants. En aquest estil la clau la centrarem en els contrastos grans. Amb la barreja rebel d’una arrel suau i sedosa i d’uns rínxols llargs i ondulats, les dones van completament a la moda. Així és com pots aconseguir-ho:

Pas 1: amb els cabells ja secs, dibuixa la ratlla al mig i separa’ls en petites seccions.

Pas 2: subjecta’t un dels flocs verticalment davant de la cara i passa’t la planxa en direcció de l’arrel cap a les puntes. Això li donarà un aspecte més suau i flexible. Utilitza la planxa per arrissar Satin Hair 5 Multistyler de Braun per donar als cabells la forma que busquem.

Pas 3: ara gira la planxa una o dues vegades sobre si mateixa perquè el floc llisqui primer per la placa de la planxa i després per l’arrissador.

Pas 4: allunya’t la planxa dels cabells al llarg dels flocs enrotllats tot continuant cap a la punta. Aconseguiràs un toc més rebel i natural si després enrotlles el rínxol amb el dit.

Estil Bombai-São Paulo: vitalitat estiuenca

Un estil alegre i colorit com les fascinants ciutats d’aquests països transatlàntics: cabelleres voluminoses i rínxols salvatges són el reflex de la indomable alegria de viure dels creadors detendències a Bombai i São Paulo.

Pas 1: pentina’t els cabells secs amb cura i separa’ls en flocs de dos dits d’amplada més o menys. Agafa un floc, subjecta’l verticalment allunyat de la cara i aplica-hi la planxa per arrissar Satin Hair 5 Multistyler de Braun just per l’arrel.

Pas 2: dirigeix l’aparell cap avall mentre el gires una o dues vegades sobre si mateix.

Pas 3: allunya’t la planxa dels cabells cap a la punta. Repeteix el procés amb el floc següent i arrissa tots els cabells, floc per floc.

Pas 4: per donar-los un toc salvatge, remou-te els cabells de la part superior del cap i separa’ls amb els dits.

Ràpid, fresc i supersexi!

 

Estil Milà-Madrid: sofisticació mediterrània

Deixa’t seduir per les influències de les ciutats europees més de moda. Ondes elegants i plenes de vitalitat que cauen de manera voluptuosa sobre les espatlles: un look que brilla amb sensualitat i glamur. Aquesta és una manera bastant fàcil de reproduir l’estil diva chic.

Pas 1: fes-te una ratlla al costat a l’altura de la templa i separa’t els cabells en petites seccions. Agafa un floc de cabells de tres dits de gruix i col·loca’l al voltant de la planxa per arrissar Satin Hair 5 Multistyler de Braun.

Pas 2: modela la primera onda subjectant els cabells amb la planxa i mentre gires l’aparell en un angle de 90 graus cap a fora. Mantén la planxa en aquesta posició durant uns segons abans de retirar-la.

Pas 3: ara, col·loca la planxa una mica més avall del floc de cabells. Pots crear l’onda següent girant l’aparell 90 graus en la direcció oposada. Amb aquesta manera d’arrissar els cabells aconseguiràs ondes en forma de “S”.

Pas 4: repeteix aquesta tècnica d’arrissar en tots els cabells, floc per floc: el teu look glamurós ja està a punt. 

Com es prepara?