{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Les celles ens donen expressivitat i són extremadament personals. Per això, més que seguir tendències, te les has d’arreglar d’acord amb la teva cara per tal d’aconseguir un conjunt harmònic que contribueixi a arrodonir la teva bellesa.

Vols saber com tenir sempre unes celles perfectes? Aquí tens alguns consells bàsics per depilar i maquillar les celles, perquè ho facis fàcilment a casa i aprofitis al màxim el bon complement facial que poden arribar a ser.

Celles boniques

Les celles fines ja no són moda, les tendències (http://www.proximaati.com/categoria/belleza/tendencias-belleza) s’orienten cada vegada més cap a unes celles definides, naturals i poblades, que destaquin i que emmarquin la mirada en harmonia amb la resta de trets. Nosaltres apostem per aquest estil, perquè ajuda a embellir a partir de la naturalitat i la frescor. Potser tu estàs acostumada a les celles fines i no et veus de cap altra manera. En aquest cas, res a dir!

Com es depilen les celles

Les celles no han de ser iguals l’una i l’altra: la simetria és bella però molt difícil d’aconseguir, així que no t’hi amoïnis. El més important és que estiguin proporcionades entre si, respecte als ulls i la resta de l’oval. Una cosa molt important: respecta sempre la forma natural que tenen i no et depilis pèls a la babalà, cada petit pèl té un paper fonamental.

Has de tenir en compte que han de ser més amples al principi, formar un arc i, a mesura que s’estenen cap a les temples, s’han de fer més fines, tot seguint una línia suau.

Com podem saber si estan proporcionades i si tenen la longitud adequada?

 • Agafa un llapis, un pinzell d’ulls o alguna cosa recta i que no pesi, com un bastonet. Col·loca-te’l a cada costat del septe del nas i obtindràs la referència d’on ha de començar la cella. Tot el que quedi entre el bastonet i el nas t’ho has de depilar: és l’entrecella.
 • El punt més alt de la cella hauria de correspondre a la meitat de l’ull, i la cella en si s’hauria d’acabar, tirant curt, a la mateixa línia vertical que l’ull. Si es prolonga uns mil·límetres més, no l’escurcis: quan et maquillis i allarguis l’ull amb les ombres agrairàs que sigui més llarga.
 • Si el que hi ha no es correspon amb això, perquè et falten pèls, prova amb cura de dibuixar-te la cella posant-n’hi alguns amb un perfilador del mateix to que els que tens, a veure com queda! Nosaltres ho hem provat amb el llapis Kohl Eye Liner de Max Factor i queda genial. Defineix sense estirar ni esgarrapar la pell de la cella, el traç és ultrasuau i delicat, però a la vegada ferm. Pots matisar-ho una miqueta amb un raspall per a les celles perquè el traç simuli el borrissol a la perfecció.
 • I si veus que, per contra, et sobren alguns pèls perquè la forma sigui perfecta, elimina’ls!

 Depilar les celles

 • Primer, tria el moment ideal, preferiblement després de la dutxa i sense presses, perquè els porus estiguin dilatats i no t’emportis el pèl que no toca perquè fas tard a algun lloc.
 • Estira’t una miqueta la pell i estira amb les pinces en la direcció que creix el pèl. Compte de no pessigar-te, fes-ho a poc a poc i agafa el pèl tan a prop com puguis de l’arrel.
 • Respecta la forma de base i embelleix-la:
  • Si són molt rectes, arrodoneix el mig de la línia de la cella per sota deixant una mica més de gruix a l’inici i a l’extrem per després depilar-ne lleugerament la part superior.
  • Si, per contra, les tens apuntades, en forma de pic, depila-te-les lleugerament a la punta de l’accent perquè tingui una forma més arrodonida.
  • Si tens dubtes, és millor que en treguis poc que massa, i posa’t en mans d’un professional: després, serà fàcil seguir la línia que faci.

 Maquillatge

Com es maquillen les celles

Pentina-les cap amunt i cap a les temples perquè tots els pèls estiguin al seu lloc.

Necessitaràs un perfilador del mateix to que els teus pèls o una miqueta més clar per omplir o intensificar la cella. Com? Dibuixant pèls, és clar! Tal com t’explicàvem abans, pots utilitzar el llapis Kohl Eye Liner de Max Factor i després fer un petit retoc amb un pinzell específic per difuminar el perfilador. Té dos tons castanys força polivalents, perfectes per a les que tenen els cabells tenyits de castany, vermell i ros fosc; si els tens negres, també el tens disponible en aquest color.

Celles rebels

Si les teves celles són de les que es rebel·len i cada pèl fa la seva, afegeix al raspall una miqueta de rímel transparent o de gel fixador. Així quan les pentinis i les posis al seu lloc tindràs més possibilitats d’aconseguir una subjecció duradora. 

Com es prepara?