{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Les celles ens donen expressivitat i són extremadament personals. Per això, més que seguir tendències, te les has d’arreglar d’acord amb la teva cara per tal d’aconseguir un conjunt harmònic que contribueixi a arrodonir la teva bellesa.

Vols saber com tenir sempre unes celles perfectes? Aquí tens alguns consells bàsics per depilar i maquillar les celles, perquè ho facis fàcilment a casa i aprofitis al màxim el bon complement facial que poden arribar a ser.

Celles boniques

Les celles fines ja no són moda, les tendències (http://www.proximaati.com/categoria/belleza/tendencias-belleza) s’orienten cada vegada més cap a unes celles definides, naturals i poblades, que destaquin i que emmarquin la mirada en harmonia amb la resta de trets. Nosaltres apostem per aquest estil, perquè ajuda a embellir a partir de la naturalitat i la frescor. Potser tu estàs acostumada a les celles fines i no et veus de cap altra manera. En aquest cas, res a dir!

Com es depilen les celles

Les celles no han de ser iguals l’una i l’altra: la simetria és bella però molt difícil d’aconseguir, així que no t’hi amoïnis. El més important és que estiguin proporcionades entre si, respecte als ulls i la resta de l’oval. Una cosa molt important: respecta sempre la forma natural que tenen i no et depilis pèls a la babalà, cada petit pèl té un paper fonamental.

Has de tenir en compte que han de ser més amples al principi, formar un arc i, a mesura que s’estenen cap a les temples, s’han de fer més fines, tot seguint una línia suau.

Com podem saber si estan proporcionades i si tenen la longitud adequada?

 • Agafa un llapis, un pinzell d’ulls o alguna cosa recta i que no pesi, com un bastonet. Col·loca-te’l a cada costat del septe del nas i obtindràs la referència d’on ha de començar la cella. Tot el que quedi entre el bastonet i el nas t’ho has de depilar: és l’entrecella.
 • El punt més alt de la cella hauria de correspondre a la meitat de l’ull, i la cella en si s’hauria d’acabar, tirant curt, a la mateixa línia vertical que l’ull. Si es prolonga uns mil·límetres més, no l’escurcis: quan et maquillis i allarguis l’ull amb les ombres agrairàs que sigui més llarga.
 • Si el que hi ha no es correspon amb això, perquè et falten pèls, prova amb cura de dibuixar-te la cella posant-n’hi alguns amb un perfilador del mateix to que els que tens, a veure com queda! Nosaltres ho hem provat amb el llapis Kohl Eye Liner de Max Factor i queda genial. Defineix sense estirar ni esgarrapar la pell de la cella, el traç és ultrasuau i delicat, però a la vegada ferm. Pots matisar-ho una miqueta amb un raspall per a les celles perquè el traç simuli el borrissol a la perfecció.
 • I si veus que, per contra, et sobren alguns pèls perquè la forma sigui perfecta, elimina’ls!

 Depilar les celles

 • Primer, tria el moment ideal, preferiblement després de la dutxa i sense presses, perquè els porus estiguin dilatats i no t’emportis el pèl que no toca perquè fas tard a algun lloc.
 • Estira’t una miqueta la pell i estira amb les pinces en la direcció que creix el pèl. Compte de no pessigar-te, fes-ho a poc a poc i agafa el pèl tan a prop com puguis de l’arrel.
 • Respecta la forma de base i embelleix-la:
  • Si són molt rectes, arrodoneix el mig de la línia de la cella per sota deixant una mica més de gruix a l’inici i a l’extrem per després depilar-ne lleugerament la part superior.
  • Si, per contra, les tens apuntades, en forma de pic, depila-te-les lleugerament a la punta de l’accent perquè tingui una forma més arrodonida.
  • Si tens dubtes, és millor que en treguis poc que massa, i posa’t en mans d’un professional: després, serà fàcil seguir la línia que faci.

 Maquillatge

Com es maquillen les celles

Pentina-les cap amunt i cap a les temples perquè tots els pèls estiguin al seu lloc.

Necessitaràs un perfilador del mateix to que els teus pèls o una miqueta més clar per omplir o intensificar la cella. Com? Dibuixant pèls, és clar! Tal com t’explicàvem abans, pots utilitzar el llapis Kohl Eye Liner de Max Factor i després fer un petit retoc amb un pinzell específic per difuminar el perfilador. Té dos tons castanys força polivalents, perfectes per a les que tenen els cabells tenyits de castany, vermell i ros fosc; si els tens negres, també el tens disponible en aquest color.

Celles rebels

Si les teves celles són de les que es rebel·len i cada pèl fa la seva, afegeix al raspall una miqueta de rímel transparent o de gel fixador. Així quan les pentinis i les posis al seu lloc tindràs més possibilitats d’aconseguir una subjecció duradora. 

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre