{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Per treure’ns la set, per refrescar-nos, per acompanyar algun àpat o festa, o simplement perquè ens ve de gust tastar una beguda diferent: les idees que et presentem són begudes refrescants ideals per a totes aquestes ocasions.

Tres begudes refrescants i delicioses

Una llimonada revitalitzant, una versió original de la pinya colada o un suc ple de vitamina i gust. Vols aprendre a preparar aquestes begudes? Són molt senzilles! Apunta’t tots els ingredients que necessites i prepara’t per gaudir del màxim gust. Som-hi!

Llimonada

La llimonada no només ha de ser per a l’estiu! Aquesta beguda serveix per hidratar-nos en qualsevol època de l’any. És molt fàcil de preparar, ja que els ingredients bàsics són aigua i suc de llimona. Però nosaltres hi hem afegit un toc de Levité que fa que tingui un gust encara més especial.

Ingredients:

  • Gel picat
  • ½ litre d’aigua
  • ½ ampolla de Levité amb gust de llimona
  • El suc de dues llimones
  • 3 cullerades de sucre
  • Menta

Preparació:

Exprimim les llimones, colem el suc per evitar que quedin grumolls i el fiquem en una gerra. Hi incorporem el gel picat, l’aigua, Fontvella Levité Llimona i unes fulles petites de menta. Hi afegim el sucre i ho remenem tot. Servim la beguda en un got ample i posem una rodanxa de llimona al cantell del got per decorar.

Pinya colada

Ara versionarem aquest famós còctel substituint l’alcohol per altres ingredients. Veuràs que el resultat és refrescant i molt original. Qui es pot resistir al gust dolç d’aquesta pinya colada?

Ingredients:

  • 3 cullerades de llet condensada
  • 3 cullerades de crema o xarop de coco
  • 1 got de suc de pinya
  • ½ ampolla de Levité amb gust de pinya
  • 4 glaçons de gel

Preparació:

Per preparar aquesta beguda refrescant farem servir la liquadora. Afegim al got el gel, el suc, Levité Pinya, la crema de coco i la llet condensada. Ho batem fins que es barregin bé tots els ingredients i el gel quedi ben picat.

Per servir-la podem triar un got ample i afegir-hi una rodanxa de pinya per decorar. Si vols donar-li un toc més original, prova a buidar una pinya i servir-hi la beguda dins. Ideal per a qualsevol festa!

Suc de poma i kiwi

Una beguda deliciosa que també ens pot ajudar a fer la digestió, ja que la poma i el kiwi contenen fibra i vitamines.

Ingredients:

  • 2 pomes
  • 2 kiwis
  • ½ got de Levité amb gust de poma
  • ½ got de Levité amb gust de kiwi

Preparació:

Pelem els kiwis i les pomes. Els tallem a trossos més o menys petits i els afegim al got de la batedora. Hi incorporem mig got de Levité Poma i mig més de Levité Kiwi. Ho batem bé fins que la barreja dels ingredients quedi líquida. Si veiem que ens costa, podem incorporar-hi aigua freda a poc a poc per evitar que el suc quedi espès.

Què t’han semblat aquestes tres begudes refrescants? T’animes a preparar-ne cap?

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.