{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Incloure fruita i verdura a la nostra alimentació és imprescindible, però de vegades no sabem ben bé com fer-ho. Nosaltres et proposem una manera senzilla, ràpida i deliciosa: amb sucs de fruita i verdura.

Prepara sucs de fruita naturals

Tot i que els pots preparar en una batedora, et recomanem que preparis els sucs de fruites amb la liquadora, ja que aquest electrodomèstic està especialment pensat per extreure el suc de la fruita amb més precisió i retirar l'excés de polpa amb un filtre. Si en tens una a casa, aquí et deixem un parell de receptes originals.

Sucs de fruita a la liquadora

Suc de taronja, pinya i maduixa

Un suc que podem prendre a qualsevol hora del dia. Té un gust dolç i alhora cítric que el fa irresistible. I a més a més està elaborat de la manera més natural possible. Aquí tens els ingredients que necessites:

Ingredients:

  • 6 maduixes grans
  • 2 rodanxes de pinya natural
  • 2 taronges
  • ½ got de Levité gust de llimona
  • 1 cullerada de sucre morè

Preparació:

Pelem i piquem la fruita a trossos mitjans i els afegim al got de la liquadora. Hi afegim també el sucre i el Levité amb gust de llimona. Ho liqüem tot i ho servim. Podem afegir-hi un glaçó de gel perquè estigui més fresquet.

Suc de síndria, fruites vermelles, llima i gingebre

Aquest suc és ideal per a l'esmorzar. Pren-ne nota!

Ingredients:

 

  • 1 tall gran de síndria sense llavors
  • ½ llima petita i sense pell
  • 1 grapat abundant de fruites vermelles i variades: maduixes, gerds, móres…
  • 2 cullerades de sucre
  • 100 ml de Levité gust de maduixa
  • 2 culleradetes de gingebre en pols

 

Preparació:

Tan simple com posar la fruita pelada, rentada i tallada al got de la liquadora. Hi afegim el sucre i el gingebre, ho liqüem i servim.

Sucs de fruita i verdures

Tant fruites com verdures comparteixen nutrients essencials, així que, per què no unir tots dos ingredients? Aquí tens dues receptes de sucs de fruita i verdura que trobaràs deliciosos.

Suc d'espinacs, poma i cogombre

Es tracta d'un suc verd que destaca pel contingut d'àcid fòlic o vitamina B9, procedent dels espinacs.

Ingredients:

 

  • 1 cogombre petit
  • Suc d'una llimona
  • 1 grapat d’espinacs frescos
  • 1 poma
  • 1 got de Levité gust de poma
  • 1 culleradeta de gingebre
  • 1 culleradeta de julivert
  • 1 culleradeta de sucre

 

Preparació:

Pelem, rentem i piquem la fruita i les verdures a trossos més o menys grans. Els afegim al got de la liquadora. Hi afegim el gingebre, el julivert i el sucre. Hi incorporem mig got d'aigua i ho liqüem. Si veiem que queda molt espès podem afegir-hi més aigua o bé suc de llimona o poma.

Suc d'api, pastanaga i taronja

Aquesta vegada ens hem decantat pel color viu d'aquest cítric per al nostre suc. La pastanaga i la taronja contenen minerals i vitamines C i A.

Ingredients:

 

  • 3 branquillons d'api
  • 1 pastanaga gran
  • 1 taronja
  • ½ got de Levité gust de taronja
  • 2 cullerades de sucre

 

Preparació:

Rentem els branquillons d'api, en traiem els brins i els liqüem. Liqüem també la taronja i la pastanaga, prèviament pelats, amb el sucre. Ho rectifiquem de dolçor si cal i ho servim en un got amb gel.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.