{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

L’aigua del cos d’un adult arriba fins al 60 % de la seva composició: en conté entre 35 i 45 litres, en funció del seu pes. Però l’activitat quotidiana pot fer que en perdis fins a 2,6 litres diaris, una quantitat que es pot arribar a recuperar bevent aigua amb regularitat al llarg del dia.

Quan s’ingereixen aliments, només es torna al cos una part de l’aigua que es perd diàriament. Per això, l’Agència Europea de Seguretat Alimentària recomana prendre uns dos litres d’aigua al dia per mantenir un bon estat físic i mental, i mantenir la temperatura corporal.

Un estudi científic recent indica que el 50 % de la població adulta d’Espanya no s’hidrata correctament. Beure aigua mineral natural, com ara Font Vella, és una manera saludable d’hidratar-te, perquè t’ajuda a mantenir les funcions físiques i cognitives, i a regular la temperatura del cos.

Adquireix l’hàbit d’hidratar-te al llarg del tot el dia. No esperis a beure aigua només quan tens set. I fes especial atenció a la hidratació durant l’embaràs, la lactància, a la tercera edat i amb els més petits.

Com es prepara?