{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

El sodi és un mineral que té unes funcions molt importants en el nostre organisme. De fet, és essencial perquè els nostres músculs i nervis funcionin correctament. La manera més habitual de consumir sodi és en forma de clorur de sodi, més conegut com a sal de taula, però també és present en molts aliments de manera natural.

Per a una persona sana, l’Organització Mundial de la Salut recomana no sobrepassar els 2 grams diaris de sodi, és a dir, uns 5 grams de sal de taula.

El sodi forma part de la dieta de tot el món. A les aigües minerals naturals el contingut en sodi no és significatiu, de fet el 80 % de les aigües estan indicades per a dietes pobres en sodi, ja que tenen menys de 20 mg/l de sodi. És important revisar el contingut de sodi a l’etiqueta.

Com es prepara?