{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Hola una altra vegada!

Una manera refrescant i diferent d’hidratar-se a l’estiu és prenent un granissat. De fet, podríem dir que el granissat és una mica més que això, perquè també és com prendre un gelat carregat de vitamines i minerals. Heu provat de fer algun granissat a casa? Avui us parlaré una mica sobre els granissats, els beneficis que aporten i com preparar-los a casa. Preneu-ne nota!

Els granissats s’acostumen a fer a base de fruita congelada, que es tritura amb una batedora o got americà, i així s’obté un refresc deliciós i original. Com que es fa, sobretot, a partir de fruita prèviament congelada, i la congelació no li fa perdre els micronutrients, conté totes les vitamines i els minerals. A més, també aporta fibra i gran quantitat d’aigua en forma de gel, que ajuda a hidratar-nos d’una manera diferent. També hi podem afegir altres ingredients, com ara llimona, llet, iogurt… i un toc d’herbes com la menta. I és que prendre un granissat de fruites és una altra manera de menjar un gelat refrescant i saludable.

Podem gaudir d’un bon granissat de fruita en qualsevol moment del dia, és a dir, a mig matí, per refrescar-nos una mica, per postres o a mitja tarda o, per què no, després de sopar, relaxats en una terrasseta?

Si en algun moment de l’any us sobra fruita, i no voleu que s’espatlli, podeu tallar-la a trossos, ficar-la en un tàper, i congelar-la; així, qualsevol dia podreu elaborar un granissat deliciós amb aquesta fruita.

Hi ha multitud de receptes de granissats, però també us podeu inventar un granissat al vostre gust, amb les fruites i les combinacions que més us agradin. Deixeu anar la creativitat que teniu amagada! A continuació us deixo algunes receptes de granissats perquè proveu de fer-les:

  • Granissat de pinya: com que té iogurt, la consistència d’aquest granissat és més cremosa i suau.
  • Granissat de meló, síndria i canyella: bateu uns quants trossos de meló i síndria congelats i doneu-hi el toc final amb una mica de canyella mòlta per sobre. Ja veureu que bo que és!
  • Granissat de síndria i fruites vermelles: les fruites vermelles li donen un toc afruitat molt bo, i té gran quantitat de betacarotens, molt importants per a aquesta època de l’any.
  • Granissat de préssec i albercoc: de la mateixa manera, bateu l’albercoc congelat amb una mica de préssec i un raig d’aigua. Mmm… és deliciós!
  • Granissat de maduixa: si al batut resultant hi afegiu una mica de menta, tindreu un granissat espectacular!

Com veieu, es pot elaborar a partir de fruita congelada, o amb fruita fresca i glaçons de gel, tot depèn del que hàgiu congelat i, sobretot, de l’originalitat.

Animeu-vos a tastar nous granissats i a compartir-los amb totes al blog!

Que gaudiu d’un estiu refrescant!

Laia

Community Manager de Danone

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre