{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Hola una altra vegada!

Una manera refrescant i diferent d’hidratar-se a l’estiu és prenent un granissat. De fet, podríem dir que el granissat és una mica més que això, perquè també és com prendre un gelat carregat de vitamines i minerals. Heu provat de fer algun granissat a casa? Avui us parlaré una mica sobre els granissats, els beneficis que aporten i com preparar-los a casa. Preneu-ne nota!

Els granissats s’acostumen a fer a base de fruita congelada, que es tritura amb una batedora o got americà, i així s’obté un refresc deliciós i original. Com que es fa, sobretot, a partir de fruita prèviament congelada, i la congelació no li fa perdre els micronutrients, conté totes les vitamines i els minerals. A més, també aporta fibra i gran quantitat d’aigua en forma de gel, que ajuda a hidratar-nos d’una manera diferent. També hi podem afegir altres ingredients, com ara llimona, llet, iogurt… i un toc d’herbes com la menta. I és que prendre un granissat de fruites és una altra manera de menjar un gelat refrescant i saludable.

Podem gaudir d’un bon granissat de fruita en qualsevol moment del dia, és a dir, a mig matí, per refrescar-nos una mica, per postres o a mitja tarda o, per què no, després de sopar, relaxats en una terrasseta?

Si en algun moment de l’any us sobra fruita, i no voleu que s’espatlli, podeu tallar-la a trossos, ficar-la en un tàper, i congelar-la; així, qualsevol dia podreu elaborar un granissat deliciós amb aquesta fruita.

Hi ha multitud de receptes de granissats, però també us podeu inventar un granissat al vostre gust, amb les fruites i les combinacions que més us agradin. Deixeu anar la creativitat que teniu amagada! A continuació us deixo algunes receptes de granissats perquè proveu de fer-les:

  • Granissat de pinya: com que té iogurt, la consistència d’aquest granissat és més cremosa i suau.
  • Granissat de meló, síndria i canyella: bateu uns quants trossos de meló i síndria congelats i doneu-hi el toc final amb una mica de canyella mòlta per sobre. Ja veureu que bo que és!
  • Granissat de síndria i fruites vermelles: les fruites vermelles li donen un toc afruitat molt bo, i té gran quantitat de betacarotens, molt importants per a aquesta època de l’any.
  • Granissat de préssec i albercoc: de la mateixa manera, bateu l’albercoc congelat amb una mica de préssec i un raig d’aigua. Mmm… és deliciós!
  • Granissat de maduixa: si al batut resultant hi afegiu una mica de menta, tindreu un granissat espectacular!

Com veieu, es pot elaborar a partir de fruita congelada, o amb fruita fresca i glaçons de gel, tot depèn del que hàgiu congelat i, sobretot, de l’originalitat.

Animeu-vos a tastar nous granissats i a compartir-los amb totes al blog!

Que gaudiu d’un estiu refrescant!

Laia

Community Manager de Danone

Com es prepara?