{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

L’aigua és el principal component del nostre organisme. En un nadó, constitueix ¾ parts del seu cos. Aproximadament el 60 % d’aquesta aigua es troba a l’interior de les cèl·lules, la resta és la que circula a la sang i banya els teixits. Tots els processos metabòlics de l’organisme tenen lloc a l’aigua, que és el solvent universal.

La importància de l’aigua en l’ésser humà rau en les nombroses funcions vitals que desenvolupa en el nostre organisme.

Transporta els nutrients que necessita per créixer

L’aigua forma part del mitjà de transport per fer arribar a les cèl·lules els nutrients que el teu fill necessita per créixer i desenvolupar-se.

Contribueix al funcionament correcte de l’organisme

A més de transportar nutrients, l’aigua també transporta hormones i enzims indispensables per al bon funcionament de tots els òrgans, com ara els ronyons o el cervell.

Regula la temperatura corporal

L’aigua és essencial per al manteniment de la temperatura corporal. Davant de qualsevol canvi de temperatura, l’aigua absorbeix calor i l’allibera mitjançant la seva evaporació a través de la pell. Per això, si el teu fill té febre, és recomanable que prengui més aigua de l’habitual.

L’aigua és important en moltes de les funcions del cos. Per això, tenir prou aigua en el nostre organisme és un factor clau per a la salut i per mantenir-nos sans.

Com es prepara?