{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Mantenir-se hidratat al llarg del dia és fonamental per al nostre organisme. Cal, però, que ens recordem especialment de fer-ho durant les hores de màxima concentració, les que passem a la feina. L’aigua contribueix a mantenir correctament les funcions físiques i cognitives i a regular la temperatura corporal. L’ideal és beure’n com a mínim dos litres al dia, però no sempre ho fem, especialment durant la jornada laboral. Si és el teu cas, a continuació et donem una sèrie de consells per aconseguir beure l’aigua que necessites i mantenir una bona hidratació durant les hores de feina. Pren-ne nota!

Com millorar la hidratació a la feina

Deixa l’ampolla d’aigua sempre a la vista

A vegades estem tan concentrats en la nostra feina que ens oblidem d’una cosa tan essencial com beure aigua. Perquè no et passi, procura deixar una ampolla o un got ple d’aigua sobre de l’escriptori o prop del lloc on treballis, procurant que quedi dins del teu camp de visió. Així, cada vegada que la vegis recordaràs la importància de beure aigua i et serà més senzill hidratar-te al llarg del matí. Recorda que no hem d’esperar a tenir set per beure. S’ha de beure aigua sempre!

Pren infusions

Si ets dels qui esmorzen a l’oficina, potser t’hauries de plantejar l’opció de canviar el cafè pel te. Les infusions es preparen amb aigua, cosa que ens pot ajudar en la nostra missió d’hidratar-nos millor a la feina i, a més, són delicioses. Tingues en compte que un got de te equival a un got d’aigua. Per què no ho intentes?

Convenç un company perquè s’uneixi a la teva missió

Serà més senzill si et planteges aquest repte de mantenir-nos hidratats juntament amb un company. Així us ho podreu recordar l’un a l’altre i, de passada, anar plegats a omplir l’ampolla, cosa que us pot servir per estirar les cames, relaxar-vos i prendre-us un petit descans.

Menja fruita per picar entre hores

En lloc d’anar a la màquina expenedora quan t’agafi gana a mig matí, pots optar per prendre fruita. Es tracta d’un aliment compost per una gran quantitat d’aigua, especialment la síndria, el meló, la pera, la pinya i les pomes.

Però no només la fruita conté aigua: també en tenen les verdures. L’enciam, les bledes, el bròquil, el cogombre o l’api són de les més riques en aigua. Què et sembla incloure aquests aliments en una amanida deliciosa que et pots menjar a l’oficina? És una altra manera d’hidratar-nos!

Beu aigua a l’hora de dinar

Si dines a l’oficina, en un restaurant o a casa, procura demanar aigua per acompanyar el plat del dia en lloc de beure productes ensucrats amb gas o begudes alcohòliques. No només t’ajudarà a mantenir-te hidratat, sinó que també és una opció molt més saludable amb la qual, a més, evitaràs sentir després una sensació de pesadesa a la panxa.

Consumeix altres productes elaborats amb aigua

 Si les infusions no et motiven, com hem comentat abans, hi ha altres maneres de donar sabor a l’aigua i fer-la molt més atractiva. Pots preparar-te a casa una llimonada ben bona. Només et cal posar-hi gel, un litre d’aigua, el suc de una llimona i una mica de sucre. Omple una ampolla amb la llimonada i emporta-te-la a la feina!

Tanmateix, si no tens temps de preparar res, però vols hidratar-te d’una forma diferent, aleshores et recomanem que t’enduguis una ampolla de Font Vella Levité. Es tracta d’una combinació d’aigua mineral amb suc de fruites de taronja, llimona, kiwi o poma, deliciosa i refrescant. Amb quina et quedes?

*L’aigua contribueix a mantenir les funcions físiques i cognitives normals i contribueix a la regulació normal de la temperatura corporal, amb una ingesta diària d’almenys 2,0 l d’aigua al dia, procedent de qualsevol font.

**Font Vella Levité és una beguda refrescant feta amb aigua mineral natural i suc de fruita. Suc a partir de concentrat.

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre