{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Mantenir-se hidratat al llarg del dia és fonamental per al nostre organisme. Cal, però, que ens recordem especialment de fer-ho durant les hores de màxima concentració, les que passem a la feina. L’aigua contribueix a mantenir correctament les funcions físiques i cognitives i a regular la temperatura corporal. L’ideal és beure’n com a mínim dos litres al dia, però no sempre ho fem, especialment durant la jornada laboral. Si és el teu cas, a continuació et donem una sèrie de consells per aconseguir beure l’aigua que necessites i mantenir una bona hidratació durant les hores de feina. Pren-ne nota!

Com millorar la hidratació a la feina

Deixa l’ampolla d’aigua sempre a la vista

A vegades estem tan concentrats en la nostra feina que ens oblidem d’una cosa tan essencial com beure aigua. Perquè no et passi, procura deixar una ampolla o un got ple d’aigua sobre de l’escriptori o prop del lloc on treballis, procurant que quedi dins del teu camp de visió. Així, cada vegada que la vegis recordaràs la importància de beure aigua i et serà més senzill hidratar-te al llarg del matí. Recorda que no hem d’esperar a tenir set per beure. S’ha de beure aigua sempre!

Pren infusions

Si ets dels qui esmorzen a l’oficina, potser t’hauries de plantejar l’opció de canviar el cafè pel te. Les infusions es preparen amb aigua, cosa que ens pot ajudar en la nostra missió d’hidratar-nos millor a la feina i, a més, són delicioses. Tingues en compte que un got de te equival a un got d’aigua. Per què no ho intentes?

Convenç un company perquè s’uneixi a la teva missió

Serà més senzill si et planteges aquest repte de mantenir-nos hidratats juntament amb un company. Així us ho podreu recordar l’un a l’altre i, de passada, anar plegats a omplir l’ampolla, cosa que us pot servir per estirar les cames, relaxar-vos i prendre-us un petit descans.

Menja fruita per picar entre hores

En lloc d’anar a la màquina expenedora quan t’agafi gana a mig matí, pots optar per prendre fruita. Es tracta d’un aliment compost per una gran quantitat d’aigua, especialment la síndria, el meló, la pera, la pinya i les pomes.

Però no només la fruita conté aigua: també en tenen les verdures. L’enciam, les bledes, el bròquil, el cogombre o l’api són de les més riques en aigua. Què et sembla incloure aquests aliments en una amanida deliciosa que et pots menjar a l’oficina? És una altra manera d’hidratar-nos!

Beu aigua a l’hora de dinar

Si dines a l’oficina, en un restaurant o a casa, procura demanar aigua per acompanyar el plat del dia en lloc de beure productes ensucrats amb gas o begudes alcohòliques. No només t’ajudarà a mantenir-te hidratat, sinó que també és una opció molt més saludable amb la qual, a més, evitaràs sentir després una sensació de pesadesa a la panxa.

Consumeix altres productes elaborats amb aigua

 Si les infusions no et motiven, com hem comentat abans, hi ha altres maneres de donar sabor a l’aigua i fer-la molt més atractiva. Pots preparar-te a casa una llimonada ben bona. Només et cal posar-hi gel, un litre d’aigua, el suc de una llimona i una mica de sucre. Omple una ampolla amb la llimonada i emporta-te-la a la feina!

Tanmateix, si no tens temps de preparar res, però vols hidratar-te d’una forma diferent, aleshores et recomanem que t’enduguis una ampolla de Font Vella Levité. Es tracta d’una combinació d’aigua mineral amb suc de fruites de taronja, llimona, kiwi o poma, deliciosa i refrescant. Amb quina et quedes?

*L’aigua contribueix a mantenir les funcions físiques i cognitives normals i contribueix a la regulació normal de la temperatura corporal, amb una ingesta diària d’almenys 2,0 l d’aigua al dia, procedent de qualsevol font.

**Font Vella Levité és una beguda refrescant feta amb aigua mineral natural i suc de fruita. Suc a partir de concentrat.

Com es prepara?