{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

Barrejar és divertit. És sinònim d’unir, d’aplegar, de fusionar. És jugar, atrevir-se amb les novetats, alterar l’ordre de les coses i veure què passa. Barregem quan cuinem, sobretot si improvisem, i quan ajuntem grups d’amics. Barregem paraules i també estils musicals. Tot, per crear una cosa molt millor.

Com l’experiència ligesistible que el mestre cocteler Diego Cabrera ha creat amb aquests dos còctels sense alcohol elaborats amb Font Vella Levité de pinya. Les copes perfectes per brindar dilluns al matí i fer que no sembli tant un dilluns.

PINYOCO = PINYA + COCO

Ingredients:

  • 18 cl de Levité de pinya
  • 6 cl de Levité de pinya
  • 12 cl de polpa de coco Boiron
  • 2 cl de nata líquida
  • 4 cl de sucre

Preparació:

Poseu tots els ingredients a la batedora. Afegiu-hi gel i sacseu-ho. Serviu tota la barreja en un got llarg bambú.

Decoració:

Flors

Com es prepara?