{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Això sí, sense renunciar al plaer dels sabors que ens regala la primavera! Per això, avui us parlaré de com elaborar refrescos naturals. Ja veureu que són receptes molt fàcils i, per tant, ideals per iniciar els fills a la cuina. Som-hi!

Molts refrescos comercials contenen una gran quantitat de sucres afegits i, per això, és una gran idea elaborar els nostres propis refrescos naturals, ja que podem afegir-hi menys sucre, si volem, i qualsevol altre ingredient que ens agradi i vingui de gust. Ja veureu quines receptes de refrescos, molt saludables i apetitoses, us proposem avui. Segur que als vostres fills els encantaran, i també a la resta de la família!

  • Taronjada casolana:necessitareu 8 gots de suc de taronja, 4 gots d’aigua mineral, sucre al gust, glaçons de gel, unes fulles de menta i una rodanxa de taronja o llimona per decorar. Per elaborar la taronjada col·loqueu el suc de taronja i l’aigua en una batedora, hi afegiu el sucre i ho barregeu tot bé. Quan la barreja estigui llesta, hi afegiu els glaçons i una picada amb les fulles de menta, i ho deseu a la nevera, per poder prendre-la ben freda! Té bona pinta, oi?
  • Llimonada amb menta: prepareu 2 o 3 llimones, 100 g de sucre, un manat de menta, ½ litre d’aigua mineral i gel picat. També utilitzareu la batedora, poseu-hi les llimones pelades i tallades a trossos, la menta, el sucre i l’aigua: coleu la barreja per treure els trossos massa grans de pells i tiges de menta, afegiu-hi el gel picat... i serviu-la! Veureu quin toc més refrescant li dóna la menta!
  • Refresc de gingebre casolà: aquest refresc m’encanta. El gingebre té un gust molt intens, però en refresc queda molt suau i refrescant. Necessitareu 15 g de gingebre fresc, ½ litre d’aigua, 3 cullerades soperes de mel, mitja taronja i el suc d’una llimona. Per elaborar-lo, peleu el gingebre i talleu-lo a trossos no gaire gruixuts. Poseu-lo en un cassó amb l’aigua i deixeu que bulli. Afegiu-hi la mel i la mitja taronja amb pell (amb el foc més baix), el suc de la llimona i deixeu la barreja al foc durant uns 20 minuts. Ha de quedar ben concentrat (de color groc). Finalment diluïu-ho en aigua mineral, i deixeu-ho refredar per servir-ho ben fred. Mmmmm!
  • Llet merengada: aquest és un refresc elaborat a base de llet i no d’aigua mineral. Està boníssim i és molt nutritiu. Ideal per berenar alguna tarda en una terrasseta assolellada. Necessitareu 1 litre de llet, 1 canonet de canyella, la pell d’1 llimona i sucre. La recepta és ben fàcil, feu bullir la llet amb la canyella i la pell de la llimona, quan pugi, abaixeu la temperatura del foc i la feu tornar a pujar. Repetiu el procés tres vegades. Llavors, deixeu refredar la llet i, després d’afegir-hi el sucre, poseu-la a la nevera. Espectacular!

Ja veieu que de refrescos n’hi ha molts i de molt variats. A més a més, són molt fàcils d’elaborar, per això són receptes ideals per fer amb els més petits (i no tan petits) de la casa. Això sí, recordeu que si els voleu fer més lleugers i saludables (de consum diari) heu d’intentar reduir el sucre que hi afegiu al màxim o utilitzar edulcorant. 

Apa! Hidrateu-vos gaudint al màxim dels sabors que us ofereixen aquestes receptes.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.