{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Encara que ho sembli a simple vista, no totes les aigües són iguals. De la mateixa manera que no és igual beure aigua de l’aixeta que aigua envasada, tampoc no és el mateix beure aigua de font que beure aigua mineral natural. Segons el seu origen, composició i tractament, hi ha diferents tipus d’aigua. És important saber-ho.

Aigua de l’aixeta

Pot procedir d’embassaments, de rius, de pous i, de vegades, de la dessalinització d’aigua del mar. Davant d’aquesta diversitat d’orígens i per garantir-ne la salubritat, és necessari fer servir sempre un tractament de depuració.

Aigües de fonts

S’extreuen de fonts que emergeixen espontàniament a la superfície, encara que també es poden captar al subsòl. La legislació no exigeix que la seva composició sigui constant i tampoc no és necessari que tinguin efectes beneficiosos per a la salut.

Aigua mineral natural

L’aigua mineral natural procedeix exclusivament de jaciments subterranis, protegits de qualsevol tipus de contaminació, a més passa del jaciment a l’ampolla, sense contacte humà, cosa que en garanteix la puresa original. Es diferencia de la resta d’aigües potables per la seva naturalesa i per l’estabilitat del seu contingut en minerals i oligoelements.

Descobreix-ne els beneficis per a la teva salut

Les aigües minerals naturals són les úniques que poden al·legar certs efectes sobre l’organisme, en funció de la seva composició original.

Per exemple, Font Vella està indicada per a la preparació d’aliments infantils i per a dietes pobres en sodi.

Les etiquetes ho diuen tot

La pròxima vegada que vagis a comprar aigua envasada, dedica un minut a comparar etiquetes. I fixa’t també en les coses més importants: si és aigua sotmesa a algun tipus de tractament, la composició mineral, si és apta per a la preparació d’aliments infantils i per a dietes pobres en sodi.

A l’etiqueta, hi és tot.

Com es prepara?