{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Ingredients

  • 250 g de maduixes
  • 2 cullerades de sucre
  • ½ got de llet
  • 1 Oikos 

El batut de maduixa és ideal per als nens, perquè conté vitamines procedents de la fruita.

A més a més, és ric en calci, que contribueix al bon funcionament dels ossos i els músculs en condicions normals.

Preparació

  1. Talla les maduixes a quarts.
  2. Fica les maduixes i l’Oikos al got de la batedora.
  3. Finalment, afegeix-hi també la llet i el sucre.
  4. Bat-ho tot molt bé fins que la textura sigui similar a la d’una crema.

A més de ser lleugeres i nutritives, les maduixes són boníssimes, i encanten tant a la mainada com als grans. Podem prendre-les com a postres, com a ingredient d’un pa de pessic o d’uns muffins, per exemple, i, també amb un batut ben bo.

Us proposem els 5 millors batuts alternatius de maduixa:

  • Batut de maduixa, plàtan i taronja: la combinació de plàtan i maduixa és tot un clàssic, i sempre triomfa. Heu provat de posar-hi també una mica de taronja? Ja ho veureu! Podem preparar un batut amb 1 plàtan, 20-25 maduixes (segons el gust de cadascú), el suc que facin 2 taronges i 1 iogurt Oikos. El iogurt li donarà el toc de cremositat i suavitat exacte. Preparar‑lo serà tan fàcil com batre molt bé tots els ingredients. Llest!
  • Batut de síndria, gelat de maduixa i nabius: boníssim i molt refrescant! Batem primer la síndria (sense llavors), i després hi afegim unes boles de gelat de maduixa, iogurt o llet i canyella. La canyella hi donarà el toc especial! Els nabius, els podem batre juntament amb el gelat de maduixa o els podem fer servir per decorar!
  • Batut de maduixa i mango: aquest batut ens aportarà molts betacarotens o provitamina A, que contribueixen al manteniment de les mucoses, la pell i la visió en condicions normals. Ens anirà genial prendre’n per preparar-nos per a l’estiu! A més a més, el mango hi dóna una textura molt cremosa i suau. Que bo que és! Si hi posem una mica de nata muntada pel damunt… encara millor!
  • Batut de taronja, pastanaga, maduixes i iogurt: elpodem fer de dues maneres: o bé posem més quantitat de maduixes i menys de taronja i pastanaga, cosa que donarà un gust més dolç, o bé menys maduixes i més taronja i pastanaga, cosa que hi donarà un toc més estiuenc i un color més ataronjat. De quina manera us agrada més?
  • Batut de maduixes, plàtan, kiwi, taronja i llimona: es tracta d’un batut de maduixa diferent, més original, i molt refrescant. Si ens agraden els gustos àcids, serà el batut ideal, perquè la llimona i el kiwi li donen el toc cítric.

Finalment, un parell de recomanacions sobre els batuts de maduixa, i de fruita en general:

  • N’hi ha que afegeixen sucre al batut, encara que no és el més recomanable. Penseu que la fruita ja té per si mateixa un sucre, la fructosa, i aquest sucre ja dóna el gustet dolç al batut. Millor que no ens acostumem a afegir-n’hi més.
  • També podríem substituir el iogurt per llet, llet en pols, llet evaporada, nata líquida, formatge batut, llet condensada, begudes vegetals com ara la beguda de soja, etc. Tot i així, si volem que el batut sigui suau i cremós, el iogurt serà el producte que més bé ens anirà per homogeneïtzar bé tots els gustos. I si volem un extra de textura cremosa, optarem per un Oikos.

Carrega les piles per a aquesta primavera amb tots aquests batuts! Aquí teniu la selecció més refrescant dels batuts d’estiu.

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.