{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • 250 g de maduixes
  • 2 cullerades de sucre
  • ½ got de llet
  • 1 Oikos 

El batut de maduixa és ideal per als nens, perquè conté vitamines procedents de la fruita.

A més a més, és ric en calci, que contribueix al bon funcionament dels ossos i els músculs en condicions normals.

Preparació

  1. Talla les maduixes a quarts.
  2. Fica les maduixes i l’Oikos al got de la batedora.
  3. Finalment, afegeix-hi també la llet i el sucre.
  4. Bat-ho tot molt bé fins que la textura sigui similar a la d’una crema.

A més de ser lleugeres i nutritives, les maduixes són boníssimes, i encanten tant a la mainada com als grans. Podem prendre-les com a postres, com a ingredient d’un pa de pessic o d’uns muffins, per exemple, i, també amb un batut ben bo.

Us proposem els 5 millors batuts alternatius de maduixa:

  • Batut de maduixa, plàtan i taronja: la combinació de plàtan i maduixa és tot un clàssic, i sempre triomfa. Heu provat de posar-hi també una mica de taronja? Ja ho veureu! Podem preparar un batut amb 1 plàtan, 20-25 maduixes (segons el gust de cadascú), el suc que facin 2 taronges i 1 iogurt Oikos. El iogurt li donarà el toc de cremositat i suavitat exacte. Preparar?lo serà tan fàcil com batre molt bé tots els ingredients. Llest!
  • Batut de síndria, gelat de maduixa i nabius: boníssim i molt refrescant! Batem primer la síndria (sense llavors), i després hi afegim unes boles de gelat de maduixa, iogurt o llet i canyella. La canyella hi donarà el toc especial! Els nabius, els podem batre juntament amb el gelat de maduixa o els podem fer servir per decorar!
  • Batut de maduixa i mango: aquest batut ens aportarà molts betacarotens o provitamina A, que contribueixen al manteniment de les mucoses, la pell i la visió en condicions normals. Ens anirà genial prendre’n per preparar-nos per a l’estiu! A més a més, el mango hi dóna una textura molt cremosa i suau. Que bo que és! Si hi posem una mica de nata muntada pel damunt… encara millor!
  • Batut de taronja, pastanaga, maduixes i iogurt: elpodem fer de dues maneres: o bé posem més quantitat de maduixes i menys de taronja i pastanaga, cosa que donarà un gust més dolç, o bé menys maduixes i més taronja i pastanaga, cosa que hi donarà un toc més estiuenc i un color més ataronjat. De quina manera us agrada més?
  • Batut de maduixes, plàtan, kiwi, taronja i llimona: es tracta d’un batut de maduixa diferent, més original, i molt refrescant. Si ens agraden els gustos àcids, serà el batut ideal, perquè la llimona i el kiwi li donen el toc cítric.

Finalment, un parell de recomanacions sobre els batuts de maduixa, i de fruita en general:

  • N’hi ha que afegeixen sucre al batut, encara que no és el més recomanable. Penseu que la fruita ja té per si mateixa un sucre, la fructosa, i aquest sucre ja dóna el gustet dolç al batut. Millor que no ens acostumem a afegir-n’hi més.
  • També podríem substituir el iogurt per llet, llet en pols, llet evaporada, nata líquida, formatge batut, llet condensada, begudes vegetals com ara la beguda de soja, etc. Tot i així, si volem que el batut sigui suau i cremós, el iogurt serà el producte que més bé ens anirà per homogeneïtzar bé tots els gustos. I si volem un extra de textura cremosa, optarem per un Oikos.

Carrega les piles per a aquesta primavera amb tots aquests batuts! Aquí teniu la selecció més refrescant dels batuts d’estiu.

 

Com es prepara?