{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Si reflexioneu i us pregunteu de què heu fet l'entrepà dels nens per al pati d'avui, us en recordeu? Segurament, les respostes són evidents: "no sé si avui era d'embotit o de xocolata" o "com sempre, el que més li agrada, de…".

Si hi penseu, entendreu per què els nens a vegades no s'acaben l'entrepà, no se'l mengen o posen qualsevol excusa per no menjar-se'l. Perquè és un entrepà monòton i avorrit!

La majoria sabem que esmorzar és imprescindible per prevenir el sobrepès i fonamental per començar el dia amb energia. Però… és equilibrat l'esmorzar que fem? Entenem com a alimentació equilibrada la que inclou el consum diari de fruites i verdures, cereals, productes lactis, proteïnes (sobretot de peix i d'aus) i greixos saludables com la fruita seca, l'oli d'oliva o el peix blau.

Per això, quan prepareu el vostre esmorzar i el dels nens, heu d'intentar que siguin molt equilibrats. Així que, hauria de contenir lactis, cereals d'esmorzar i pa i una peça de fruita.

Un problema molt comú dels esbarjos del col·legi és l'esmorzar dels nens, perquè no acostuma a contenir vegetals o fruites, és repetitiu i poc atractiu per a la mainada.

Per això, a continuació us proposem diferents idees d'entrepans boníssims i saludables en què aconsellem variar el tipus de pa: de motlle, integral, de llavors, pa de llet, de diferents cereals (de civada, sègol, blat…). Som-hi:

  • Cruixent de cereals dolç: una combinació exquisida de formatge fresc i codony, en què afegireu canonges per a l'aportació de vitamines, minerals i color.
  • Sandvitx llaminer: melmelada de nabius boníssima amb formatge camembert i ruca. Deliciosa barreja dolça i salada amb un alt contingut en calci!
  • Excel·lent combinació de pa integral amb formatge de cabra, espinacs baby i un toc de mel. Piscolabis ric en vitamines i minerals.
  • Panet de civada amb una impressionant barreja de surimi i succedani de cranc, formatget desnatat i enciam tallat en juliana per als qui necessiten més energia.
  • Xapata vegetal: diferents verdures escalivades (pebrot vermell i verd, albergínia, carbassó…) amb un toc de formatge brie. Aquest suculent entrepà és ideal si els costa engolir, gràcies al suc de les verdures. També una excel·lent font de calci i altres vitamines i minerals.
  • Pita exòtica: original pa de pita amb trossos d'alvocat i un raig de llimona, tomàquet i gall dindi. Increïblement antioxidant.
  • Vegetal d'omega-3: salmó fumat o sardines amb cabdells trossejats i pastanaga ratllada. Per potenciar el consum de peix i vegetals.
  • Rústic arrebossat: pa rústic amb rodanxes de tomàquet fresc amb ceba caramel·litzada, tonyina i mig ou dur trossejat. Exquisit entrepà per recuperar forces!

Tots aquests nutritius piscolabis són ideals perquè els nens estiguin esperant l'hora de l'entrepà i tinguin tota l'energia que necessiten. I ja sabeu que un entrepà és una alternativa molt més saludable i econòmica que altres coses!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre