{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMAS
{{freetag}}

Halloween és una celebració que hem adaptat de la cultura anglosaxona però que cada cop més s’ha fet un lloc als nostres calendaris. Pot ser l'ocasió perfecta per passar un moment divertit i trencar amb el dia a dia. És l’excusa ideal per disfressar-se i riure una estona. Si aquest any estàs pensant en muntar a casa una petita festa o simplement et ve de gust fer alguna cosa diferent per a aquest dia, et proposem idees per crear 2 postres i 1 pica a pica deliciosos.

Receptes terrorífiques per a Halloween.

Plàtans que es converteixen en terrorífics fantasmes

Aquesta recepta és molt fàcil de fer, però el resultat és divertit i adequat a aquesta celebració! És el detall perfecte per donar aquell toc Halloween a un sopar quan disposes de poc temps. Per elaborar-la utilitzarem plàtan i xocolata: una deliciosa combinació.

Ingredients per 6/8 persones:

• 1 rajola de xocolata blanca per fondre
• 4-5 plàtans
• Llavors de xocolata negra
• Bastonets de gelat o de broquetes
• Preparació:
• Fonem la xocolata al bany María fins que ens quedi una mescla homogènia, líquida i sense grumolls. Si ho preferim també podem fondre-ho al microones juntament amb unes gotetes d'oli.
• Pelem els plàtans i els tallem per la meitat. Els hi introduïm els bastonets deixant que sobresurti una part per poder agafar-los.
• Submergim cada plàtan dins la xocolata fosa i els col·loquem sobre una reixeta per eliminar l’excés de xocolata. Aprofitem que la xocolata encara està calenta per col·locar dues llavors sobre el plàtan per simular els ulls.

Deixem que es refredin i els posem a la nevera. Quan la xocolata s'hagi solidificat, tindrem els nostres fantasmes a punt!
I si us vénen de gust altres fruites de por, podeu pelar mandarines amb un api damunt per fer de carabasses o tallar una poma per la meitat i posar un gusanito de llaminadura. Acompanya-les amb iogurt perquè siguin més irresistibles!

Dits dolços de Halloween

Aquesta vegada prepararem unes delicioses galetes casolanes a les que donarem forma de dits. Com? Segueix llegint i descobreix-ho!

Ingredients:

• 200 grams de farina
• 150 grams de mantega a temperatura ambient
• 50 grams de sucre glass
• ½ sobre de llevat
• 1 ou
• 1 cullaradeta d'essència de vainilla
• 2 cullerades d'ametlles mòltes
• Ametlles individuals

Preparació:

Preescalfem el forn a 180º mentre preparem la massa. En un bol colem la farina juntament amb el llevat i li afegim després el sucre glas. Barregem bé.
Tallem la mantega en daus i l'agreguem a la farina. Barregem amb les mans fins que la mantega s'integri bé. A continuación, incorporem l'essència de vainilla, les ametlles mòltes i removem.
Formem una bola homogènia amb la massa, l'emboliquem en film transparent i la deixem al frigorífic durant 30-60 minuts. La traiem, l'estenem amb el corró i anem formant amb les nostres mans galetes en forma de dit.
Incrustem una ametlla en cada extrem de la galeta per simular les ungles. Pintem les galetes amb un ou batut i les posem al forn durant 20-30 minuts fins que quedin daurades. Bon profit!

Mòmies de salsitxes i pasta fullada

Ara toca una recepta salada! Serà l’aperitiu perfecte de la festa d'Halloween i també ens pot servir per al sopar dels nens. Apunta la recepta!

Ingredients:

• Salsitxes tipus Frankfurt (necessitem que siguin més o menys gruixudes)
• 1 làmina de pasta fullada
• 2 ous
• Ketchup
• Maionesa
 

Preparació:

Preescalfem el forn a 180º.

Per a aquesta recepta tallem la làmina de pasta fullada en diverses tires més o menys fines (de l’ample d’un dit petit). Emboliquem les salsitxes amb les tires, creuant-les entre si, per donar-li l'aspecte d'una mòmia. No t'oblidis de deixar part de la salsitxa sense cobrir: serà la cara de les mòmies.

Les col·loquem sobre la safata del forn i damunt de paper per posar al forn. Batem els ous i, amb l'ajuda d'un pinzell, vernissem la pasta fullada de les salsitxes. A continuación, les posem al forn durant uns 20 minuts, fins que es dauri la pasta fullada.

Les traiem, les deixem refredar i, amb una miqueta de maionesa, dibuixem un parell d'ulls sobre la cara de les salsitxes. Després fem una fina línia amb kétchup per simular la boca. Què us sembla el resultat?

I ja ho saps, una altra opció per a postres de por és un irresistible Oikos. Què t'han semblat aquestes receptes? T'atreveixes a preparar-les per aquest Halloween?

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre