{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

Mans a la massa!

Per preparar la massa (per a 4 persones), necessites 100 g de farina de blat de moro, 3 dl de llet, un ou i 1 cullerada d’oli d’oliva.

El primer que has de fer és barrejar la farina de blat de moro amb l’ou i la meitat de la llet fins a obtenir una massa sense grumolls. Incorpora-hi la resta de la llet amb una cullerada d’oli d’oliva i deixa-ho reposar 30 minuts.

Creps amb fines herbes i formatge

Una recepta saludable que agradarà moltíssim als amants del formatge. Perfecta com a entrant en un dinar o sopar informal entre amics.

Què necessites? 1 cullerada de coriandre picat, 1 cullerada de julivert picat, 1 cullerada de cibulet picat, ½ cullerada de sàlvia picada, 100 g de farina, 3 dl de llet, 1 ou, una mica de sal, 3 cullerades d’oli d’oliva, 100 g de formatge cremós d’untar, 100 g de mató, 6 filets d’anxova, 1 cullerada de tàperes, 1 ou cuit.

Preparació

Elabora la massa de creps tot barrejant els ingredients com t’hem indicat més amunt. Al final, incorpora-hi les herbes picades i barreja-ho tot.

En una paella gran, escalfa una culleradeta d’oli d’oliva i afegeix-hi un cullerot de la preparació. Deixa que es faci pels dos costats i repeteix l’operació fins a fer 4 creps. Reserva-les.

Barreja el mató amb el formatge cremós, les anxoves i les tàperes picades i l’ou dur pelat i esmicolat. Omple cada crep amb aquesta preparació, doblega-la en quatre formant un triangle i serveix-les.

 

 

Com es prepara?