{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Mans a la massa!

Per preparar la massa (per a 4 persones), necessites 100 g de farina de blat de moro, 3 dl de llet, un ou i 1 cullerada d’oli d’oliva.

El primer que has de fer és barrejar la farina de blat de moro amb l’ou i la meitat de la llet fins a obtenir una massa sense grumolls. Incorpora-hi la resta de la llet amb una cullerada d’oli d’oliva i deixa-ho reposar 30 minuts.

Creps amb fines herbes i formatge

Una recepta saludable que agradarà moltíssim als amants del formatge. Perfecta com a entrant en un dinar o sopar informal entre amics.

Què necessites? 1 cullerada de coriandre picat, 1 cullerada de julivert picat, 1 cullerada de cibulet picat, ½ cullerada de sàlvia picada, 100 g de farina, 3 dl de llet, 1 ou, una mica de sal, 3 cullerades d’oli d’oliva, 100 g de formatge cremós d’untar, 100 g de mató, 6 filets d’anxova, 1 cullerada de tàperes, 1 ou cuit.

Preparació

Elabora la massa de creps tot barrejant els ingredients com t’hem indicat més amunt. Al final, incorpora-hi les herbes picades i barreja-ho tot.

En una paella gran, escalfa una culleradeta d’oli d’oliva i afegeix-hi un cullerot de la preparació. Deixa que es faci pels dos costats i repeteix l’operació fins a fer 4 creps. Reserva-les.

Barreja el mató amb el formatge cremós, les anxoves i les tàperes picades i l’ou dur pelat i esmicolat. Omple cada crep amb aquesta preparació, doblega-la en quatre formant un triangle i serveix-les.

 

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.