{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
{{freetag}}

Avui aprendrem una nova recepta perquè facis les teves pròpies galetes casolanes. Es tracta de les famoses cookies americanes de xocolata que tant agraden als nens, però per fer-les encara més delicioses i sanes nosaltres les prepararem amb nous. Endolceix els teus esmorzars i fes-los més divertits! 

Què necessites?

Ingredients (per a 30 unitats): 180 g de mantega, 120 g de sucre, 180 g de farina, 5 g de llevat en pols, una mica de sal, 1 ou, 150 g de xocolata picada, 150 g de nous picades, 1 cullerada de cacau en pols.

Pas a pas

Barreja la mantega, tova, en un bol amb el sucre. Afegeix-hi l’ou i la farina tamisada amb el llevat. Posa-hi una mica de sal i barreja-ho bé.

Divideix la massa en dos i deixa-la en bols diferents. En un, afegeix el cacau en pols per preparar les cookies de xocolata. Incorpora les nous picades i la xocolata esmicolada als dos bols a parts iguals i barreja-ho bé.

Forma petites boles de pasta i col·loca-les sobre una plata de forn folrada amb paper sulfurat. Aixafa-les lleugerament amb la mà per formar cercles.

Cou-les al forn a 170 graus durant uns 12 minuts. Comprova el punt de cocció i deixa que es refredin a temperatura ambient.

Si vols, també pots substituir les nous per ametlles, avellanes o pistatxos picats i així aconseguiràs més varietat de gustos.

 

Com es prepara?