{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

La fibra és essencial per mantenir una bona digestió, perquè contribueix al funcionament correcte de l'intestí. El berenar és un moment ideal per introduir aliments rics en fibra. Aquí tens tres idees per donar sabor a les teves tardes!

Berenars rics en fibra per tenir una bona digestió

Berenars rics en fibra (1): Smoothie de civada, iogurt i fruites vermelles

Aquest batut ens aporta fibra, vitamines i antioxidants gràcies als tres ingredients que el componen. Et recomanem que per elaborar-lo facis servir fruites vermelles congelades: en podràs gaudir durant tot l'any i aportaran frescor al teu smoothie.

Ingredients:

  • 2 cullerades de flocs de civada
  • 1 got de llet: pots fer servir llet de civada per potenciar-ne encara més el gust.
  • 1 Activia Cremoso Sabor Frutos Silvestres
  • 1 grapat de fruites vermelles (al gust)

Preparació:

Posem al got de la batedora el iogurt, la llet, els flocs de civada i les fruites vermelles. Ho batem durant un parell de minuts fins que tots els ingredients s'hagin barrejat i quedin ben triturats.

Veuràs que les fruites vermelles, com que estan congelades, aporten a aquest batut la textura d'un smoothie, així que no cal afegir-hi gel. Serveix-lo en un got ample perquè puguis gaudir-ne millor. També pots afegir-hi una cullerada de musli com a cobertura per completar-lo.

Berenars rics en fibra (2): Coquetes integrals amb plàtan

Per fer aquestes coquetes utilitzarem segó de blat, perquè la fibra que conté ens ajuda a accelerar el trànsit intestinal. És una manera diferent de gaudir d'aquest dolç de manera saludable. Apunta-t'ho!

Ingredients:

  • 1 plàtan gran o 2 de petits
  • 100 g de segó de blat
  • 100 ml de clares d'ou
  • 1 cullerada de sucre
  • 1 grapat de llavors de xocolata
  • Margarina

Preparació:

Pelem el plàtan, el tallem a trossos i els posem al got de la batedora. A continuació hi afegim el segó de blat, les clares i el sucre. Ho batem fins que tots els ingredients s'integrin. Passem la barreja a una gerra o a qualsevol altre recipient que ens sigui còmode per anar abocant la massa de les coquetes. Afegim a la barreja les llavors de xocolata i ho remenem.

Posem una cullerada de margarina a escalfar a la paella i, quan es fongui, hi tirem la primera coqueta. Deixem que es faci, i quan comencin a aparèixer les bombolles, la tombem. Pots servir-les amb una mica de mel pel damunt o prendre-les tal qual.

Berenars rics en fibra (3): Torrada vegetal amb alvocat

Aquesta torrada està composta per pa integral i alvocat, dos aliments que contenen fibra i que, combinats amb els que et mostrem a continuació, són una autèntica delícia.

Ingredients:

  • 1 llesca de pa integral
  • ½ alvocat
  • ½ tomàquet
  • 2 talls de gall dindi
  • 2 talls de formatge
  • Coriandre
  • Unes gotes de llimona

Preparació:

Tallem l'alvocat i n'extraiem la polpa amb una cullerada i la posem en un bol. Hi afegim un raig de suc de llimona i una mica de coriandre. Ho aixafem amb la cullera fins a fer una pasta.

Torrem la llesca de pa integral a la paella amb unes gotetes d'oli d'oliva, banda i banda. Quan estigui a punt, la retirem i la posem en un plat. La suquem amb la pasta d'alvocat que hem fet, hi posem a sobre un parell de rodanxes de tomàquet, el formatge i el gall dindi. I ja està llesta per menjar-nos-la! Podem preparar aquesta torrada per berenar, però com que és tan completa, també ens serveix de sopar lleuger. Tu tries!

*Els cultius del iogurt milloren la digestió de la lactosa del producte en persones amb problemes per pair-la.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.