{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Ja coneixem les virtuts de cuinar amb el microones, aquest electrodomèstic que al començament només utilitzàvem per escalfar la llet, oi? Ja sabem que es tracta d’una preparació molt ràpida i que evita la pèrdua de nutrients gràcies a la velocitat amb què cuina. A més, és una manera còmoda i sana de preparar els aliments, gràcies al fet que fem servir menys greixos i olis que si preparéssim els mateixos plats en una paella o una cassola. No obstant això, el millor és que, com que coem els aliments en el seu propi suc, el microones permet que conservin les sals minerals i, per tant, són molt més bons.

El que no podia faltar, tenint en compte que a Danone som uns grans amants del iogurt, és la preparació de receptes amb iogurt al microones. Oi que sona genial? Doncs ara en coneixerem algunes!

 

  • Filet amb pebre verd amb iogurt: prepareu-vos per cuinar un plat principal ràpid i deliciós que encantarà a tota la família! Els ingredients (per a 4 persones) són aquests: 600 g de carn d’agulla de porc en filets, 250 g de xampinyons, una ceba gran, 100 ml de salsa de tomàquet, 50 ml de vi blanc, 1 iogurt, oli d’oliva, pebre verd i sal. Per a la preparació, comencem per enrossir, en una paella molt calenta, els filets pels dos costats. Alhora, en una plata preparem la ceba picada fina, els xampinyons trossejats, la salsa de tomàquet i el vi blanc. Ho coem tot al microones 10 minuts. Després ho remenem lleugerament, hi afegim la carn, el pebre i ho tornem a coure al microones 5 minuts més. Per acabar, traiem la safata del microones i hi afegim el iogurt prèviament batut. Ho servim immediatament i... bon profit!
  • Pa de sèsam al microones: una idea ràpida i deliciosa per als nostres esmorzars i berenars! Necessitarem margarina per sucar el motlle, 2 ous, 175 g de sucre, 350 g farina de blat, 2 culleradetes de llevat químic, ½ tassa d’oli d’oliva, ¼ tassa de iogurt natural, 1 culleradeta d’essència de vainilla, 1 mica de sal i 30 g de llavors de sèsam. La preparació comença per sucar amb margarina el motlle i barrejar en un bol la farina amb el llevat químic. En un altre bol, batem els ous amb el sucre fins que tinguem una barreja homogènia. Sense deixar de batre, hi incorporem l’oli a poc a poc i, després, la barreja de farina i llevat. Finalment, hi afegim el iogurt, l’essència de vainilla, la sal i 20 g de llavors de sèsam. Aboquem la barreja final al motlle, i l’omplim només fins als 2/3. Després, empolvorem la superfície amb la resta de sèsam. Coem el pa a alta potència durant 3 minuts, i després uns 5 minuts més a potència mitjana. Quan ja estigui fet el pa, el retirem del microones i el deixem reposar uns 5 minuts abans de desemmotllar-lo. Si volem que quedi cruixent per sobre el podem ficar uns minuts al grill.
  • Bescuit de iogurt i xocolata: continuem amb els dolços, és que ens encanten! Qui ha dit que no es poden cuinar les postres de tota la vida al microones? Els ingredients per a aquest bescuit són: 3 ous, 1 iogurt Griego natural, 3 mesures del got de iogurt de farina, 2 mesures de sucre, 1 mesura d’oli, 1 sobre de llevat i 150 g de xocolata pura. Batem els ous amb el sucre, hi afegim el iogurt i ho barregem bé. Mentre ho batem hi aboquem l’oli i, després, hi afegim la farina i el llevat, que haurem hagut de tamisar prèviament. Ho barregem tot. Després separem la massa en dues meitats fent dues boles, i en una hi afegim la xocolata prèviament fosa. Suquem i enfarinem un motlle, per posar-hi la massa que no conté xocolata. A continuació hi afegim a sobre la massa amb xocolata, sense barrejar-les. Ho deixem coure al microones a potència mitjana durant 10 minuts.


Què us han semblat aquestes receptes? Proveu de fer-les, us encantaran!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.