{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Aviat arribarà la tardor, l’estació en què el cos s’ha d’adaptar a una sèrie de canvis: preparar-se per al fred, per a la disminució de les hores de llum solar… i, és clar, el canvi de dieta. A poc a poc serà el moment d’incloure en la dieta plats cuits, guisats, llegums calents, sopes i verdura de temporada. Però això no ha de ser forçosament avorrit! Com diu el refrany: molta flor de primavera, bona tardor espera! Així que avui afegirem una mica de color i alegria al nostre menú diari amb uns entrants fàcils i boníssims d’aquesta estació tan romàntica i entranyable.

Un aliment molt típic de la tardor són els bolets, vegetal que es pot combinar amb verdures, carns, peixos, pastes o arrossos. Podeu provar aquestes dues receptes originals que us ajudaran a completar el menú de tota la família:

  • Rovellons farcits de formatge i alfàbrega: tan fàcil com utilitzar el barretet del rovelló prèviament cuit i afegir-hi formatge ratllat del tipus que més us agradi i una miqueta d’alfàbrega i all picat. A continuació, escalfeu-los 2 minuts al microones i, a taula!
  • Crestes cruixents d’espinacs i xampinyons: feu una barreja amb els espinacs i els xampinyons tallats a làmines, tot prèviament cuit, salpebreu-ho i afegiu la barreja a la pasta de crestes, doneu-hi forma i fornegeu-les 8 minuts. Fet!

Altres aliments vegetals fonamentals d’aquesta temporada són la taronja, la mandarina, el codony, la carbassa, la borratja, les endívies… Aliments que tenen un paper molt protector en aquesta època de l’any. I què us proposem amb aquests aliments? Preneu-ne nota!

  • Bunyols de carbassa i herbes provençals
  • Endívies amb taronja i un toc de rocafort: tan simple com posar dins de la fulla de l’endívia un trosset de taronja i amanir-ho amb una salsa feta al microones amb una mica de iogurt desnatat o llet desnatada i un tros de rocafort fins que tingui el gruix desitjat. Deliciós!
  • Tomàquets farcits de pernil d’ànec i albergínia: per aprofitar els últims tomàquets de l’estiu podeu fer un entrant exquisit i molt lleuger. Talleu el tomàquet per la meitat, buideu-ne l’interior i utilitzeu el suc extret per barrejar-lo en una paella amb daus d’albergínia i encenalls de pernil. A continuació, ompliu els tomàquets amb la barreja i especieu-los amb herbes provençals, escalfeu la preparació al microones 5 minuts, i bon profit!

Doncs bé, espero que us agradin aquests deliciosos 5 entrants i que, si teniu més idees, les compartiu amb tots nosaltres.

Poseu una miqueta de color als vostres menús i gaudiu del plaer de menjar sa!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.