{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Amb l’arribada del fred ens comencen a venir de gust plats que ens ajudin a entrar en calor, i per aconseguir-ho, res millor que els plats de cullera que ens ofereix la nostra gastronomia de tardor.

Recordeu que ja us vam donar unes quantes receptes de cremes fàcils en aquest apunt. Delicioses, oi?

Bé, doncs, avui veurem algunes receptes de plats de cullera amb un toc original i diferent. En concret aquestes cinc:

  • Llenties estofades amb verdures amb comí: un plat de llegums més lleuger gràcies a les verdures i amb un toc especial pel comí. A mi m’encanta! Feu un sofregit amb oli d’oliva verge i verdures variades (ceba, all, pebrot, carbassó, pastanaga… les que tingueu a casa!) i afegiu-hi un tomàquet trossejat. Salpebreu les verdures i ho cuineu uns 10 minuts. Llavors hi afegiu aigua o brou de verdura, i llenties pardines (no cal que les poseu en remull) i ho assaoneu amb comí al gust. La quantitat de brou i llenties dependrà de si el potatge us agrada més o menys espès. Aquesta recepta és ideal per aprofitar els aliments que tingueu al rebost i amb qualsevol verdura queda deliciosa. A més, com que no porta embotit com ara xoriço o botifarrons, i a més té comí, és una recepta de llenties molt més digestiva!

 

  • Sopa de moniato: necessitareu, per a 2 persones, 2 moniatos grans, 1 porro, 3 grans d’all, 1 poma gran Smith, gingebre fresc ratllat, brou de pollastre, oli d’oliva, sal, pebre i llavors de sèsam. Comenceu la recepta fent un sofregit amb els porros i els alls picats amb una mica d’oli d’oliva fins que estiguin tous. Hi afegiu la poma i el moniato tallat a daus. Ho salpebreu i hi poseu també gingebre i ho cuineu fins que tots els ingredients estiguin tous. Afegiu-hi el brou, cuineu-ho uns minuts més i tritureu-ho. Podeu donar-li un toc més cremós amb unes culleradetes de Vitalinea PRO natural. Serviu la sopa decorant-la amb unes llavors de sèsam i un rajolí d’oli d’oliva verge extra per sobre. El moniato aporta una bona dosi de betacarotens, que són genials per enfortir les mucoses i prevenir els refredats tardorencs.

 

  • Velôuté cremosa de rovellons: aquest entrant, que acostuma a agradar molt per la seva textura cremosa i suau és, a més, molt nutritiu. I és que els rovellons, un bolet de color ataronjat que abunda durant els mesos de setembre a octubre, ens aporten una gran quantitat de minerals com el magnesi, el iode o el potassi, entre d’altres, i de vitamines, com els carotens i les vitamines del grup B. A veure què us sembla!

 

  • Sopa de pa i castanyes: us ve de gust una sopa de pa amb un toc diferent i molt tardorenc? Amb castanyes! A més, les sopes de pa són ideals per entrar en calor quan arriba el fred. Aquí us en deixo la recepta, espero que us agradi i que en gaudiu!

 

  • Crema de carbassa amb iogurt i dukkah picant: si us agraden les sopes amb un toc picant i exòtic, aquesta és la vostra recepta. A més, la carbassa és una hortalissa molt popular a la tardor que es pot fer servir tant per a plats salats com dolços. Us agrada?

 

Gaudiu-ne! 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.