{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

El iogurt és un aliment molt beneficiós per a la salut. Com que s’obté amb la fermentació de la llet, el iogurt és molt més fàcil de pair. A més, cal destacar l’aportació nutricional del iogurt, perquè conté proteïnes. La seva aportació de calci afavoreix el creixement i el manteniment dels ossos al llarg de les diferents etapes de vida.

Tot i que el iogurt és deliciós per si mateix, també el podem incorporar a algun plat i elaborar receptes amb iogurt.

Us proposem les següents receptes amb iogurt per reforçar els ossos:

  • Sopa de tomàquet amb iogurt i alfàbrega: si tots aquests ingredients queden boníssims en una amanida, per què no proveu de fer aquesta combinació en forma de sopa? És molt fàcil: batem els tomàquets (molt madurs) amb una mica de brou de carn si volem que siguin més gustosos. Hi afegim una mica de sal, pebre negre i oli d’oliva. Després, refredem la sopa al congelador uns 20 minuts. Mentre es refreda, barregem unes fulles d’alfàbrega fresca amb iogurt. Quan retirem la sopa del congelador, servim la sopa amb una cullerada de iogurt amb aroma d’alfàbrega fresca. Ho amanim amb un rajolí d’oli d’oliva, i llest! Irresistible i molt refrescant!
  • Patates gratinades amb iogurt i formatge: comencem bullint les patates en aigua amb sal. Mentrestant, en un bol barregem, amb l’ajuda d’una espàtula de fusta, formatge ratllat, iogurt, 2 rovells d’ou, sal, pebre i una mica d’oli d’oliva. Quan les patates estiguin cuites, les tallem per la meitat i les emboliquem en paper d’alumini (deixant-les obertes). Omplim cada meitat de patata amb la barreja de formatge i iogurt i les col·loquem en una plata de forn per gratinar a 220° durant uns 6-10 minuts.
  • Broquetes de llenguado amb llimona, herbes aromàtiques i iogurt: podem començar amb una marinada. Col·loquem filets de llenguado en un bol amb suc de llimona, una picada d’herbes aromàtiques, iogurt, sal i un raig d’oli. Ho cobrim amb plàstic transparent i ho deixem marinar a la nevera unes 3 hores. Un cop hagi passat aquest temps, escorrem els filets i els salpebrem, també els podem amanir amb herbes aromàtiques. Per servir-los en forma de broqueta, els enrotllem i els punxem amb un escuradents. Quan ja estiguin formades les broquetes de llenguado, les arrebossem en sèmola i les passem per una paella. Les podem servir amb herbes aromàtiques i una mica més de suc de llimona.
  • Pa de pessic amb iogurt: per acabar totes aquestes idees de receptes amb iogurt, què hi ha de millor que unes bones postres? En aquest apunt de pa de pessic amb iogurt trobareu un munt d’idees per a les postres… Boníssimes!

Per a totes aquestes receptes podem optar per utilitzar diversos tipus de iogurt: el clàssic iogurt natural Danone de sempre, una variant més cremosa com Oikos, un iogurt desnatat tipus Vitalinea o, encara millor, un Densia. Densia és una fórmula especialment pensada per ajudar-nos a tenir uns ossos forts i a mantenir la densitat òssia.

Bon profit!

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.