{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Hola a tothom!

Ja ha arribat el bon temps, ja era hora! I, per tant, l'alegria, les terrasses, la platja, la música enganxosa… Què us semblaria alegrar els vostres plats també? Benvingudes al món dels acompanyaments o guarnicions, que us ajudaran a transformar plats avorrits i insípids en plats acolorits i apetitosos. Us hi atreviu?

Comencem pel color: un plat amb aliments de diferents colors és molt més atractiu, oi? A més, sabíeu que com més color té el plat (sobretot pel que fa a vegetals) més vitamines, minerals i altres antioxidants ens aporta? Efectivament, moltes substàncies antioxidants són pigments que donen color a les fruites, les verdures i les hortalisses.

D'altra banda, la varietat és el secret del gust. Jo sóc fan de barrejar diferents grups d'aliments al mateix plat. Imagineu-vos un pit de pollastre sol en un plat... I ara, el mateix pit amb una micona d'arròs salvatge i unes verduretes saltades. Millora, oi? A més, si complementeu els plats amb acompanyaments, els feu més complets i, per tant, en milloreu l'aportació de nutrients.

Doncs bé, aquí us deixo algunes idees d'acompanyaments nutritius, saludables i lleugers.

  • Saltat de verdures: hi ha piles de verdures per variar: podeu utilitzar mongetes, pebrots de diferents colors, albergínies, ceba, carbassó o, fins i tot, col o espinacs! El que vulgueu. Oi que fa goig?
  • Arròs amb verdures: com veieu, aquesta recepta té pollastre, arròs i verduretes, però tot barrejat, que és molt més atractiu que un filet de pollastre, arròs blanc, i verdures soles. No us sembla?
  • Amanida: una miqueta d'enciam, tomàquet, ceba i pastanaga, tot ben amanit... i ja tenim una guarnició perfecta i, a més, plena de vitamines i minerals!
  • Patates rostides: en lloc de recórrer sempre a les patates fregides, podem fer una deliciosa patata rostida amb una miqueta de sal i pebre, o… què us sembla un peix a la papillota amb verdures i una patata rostida?
  • Escalivada: una mica de pebrot vermell, albergínia i ceba… i ja tenim un acompanyament genial per al plat.
  • Espinacs amb cigrons: a aquest plat podeu afegir-hi una mica de bacallà o un ou dur i veureu el resultat… Boníssim!

Bé, ara només heu de posar-ho en pràctica, i ja veureu que els plats són més apetitosos. I segurament alguns ingredients que no us agradaven gaire, barrejats amb d'altres us agradaran molt més.:)

 

Laia

Community Manager de Danone

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.