{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

És un dels plats més ràpids i fàcils de preparar. Les amanides admeten una varietat d’ingredients i sabors que les converteixen en un dels recursos més versàtils de la cuina. Amb poc temps i poca preparació es poden aconseguir plats a l’altura de qualsevol paladar. Avui et portem una selecció de receptes d’amanides fàcils de preparar en qualsevol moment del dia.

Recepta d’amanida Cèsar

L’origen d’aquesta amanida és incert i corren diverses històries, però una de les més sonades explica que l’amanida Cèsar es va inventar als anys vint, a la ciutat de Tijuana, a Mèxic. Els seus creadors van ser els germans Cardini, propietaris d’un hotel anomenat Cesar’s Palace. Els dos germans van participar en un concurs gastronòmic per al qual van decidir crear aquesta amanida. La seva recepta va resultar guanyadora i des de llavors va esdevenir una amanida molt popular.

Però, sabies que aquesta amanida no contenia pollastre? De fet, els ingredients principals eren anxoves i suc de llimona. Nosaltres hem fet una combinació entre la seva salsa original i els ingredients actuals. Apunta!

Ingredients per a una ració individual 

Per a l’amanida

  • 1 filet de pollastre
  • Unes fulles d’enciam
  • Crostonets
  • 1 ou dur
  • Formatge parmesà al gust

Per a la salsa

  • 1 cullerada de mostassa
  • El rovell de l’ou dur
  • 1 cullerada de salsa Worcestershire (salsa Perrins)
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 1 pessic de sal
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • 1 gra d’all
  • 3-4 anxoves

Preparació:

Comencem cuinant el pollastre amb una gotetes d’oli a la paella, volta i volta. Quan estigui llest, el trossegem i el posem en un plat fondo. Hi incorporem l’enciam ben rentat i escorregut, el formatge i els crostonets. Finalment, tallem l’ou per la meitat, n’extraiem el rovell i afegim la clara a l’amanida.

Per fer la salsa utilitzarem una batedora o varetes elèctriques. Tot i que també podem fer-ho manualment. Tallem el gra d’all a làmines i les anxoves a trossos. Les afegim al got, juntament amb l’ou, la maionesa, l’oli, la sal i la salsa Worcestershire. Ho batem fins que ens quedi una textura cremosa, afegim la salsa a la nostra amanida, barregem i servim.

Recepta d’amanida de pasta freda

Convertirem aquesta amanida en una recepta que ens pot ajudar a accelerar el trànsit intestinal. A més de preparar-la en la versió integral, també hi inclourem ingredients que continguin fibra. Una amanida per cuidar el trànsit intestinal!

Ingredients per a una ració individual:

  • 1 tassa de pasta integral
  • 1 grapat de nous
  • 1 formatget de Burgos (formatge fresc)
  • 1 llauna de tonyina en oli d’oliva
  • ½ poma
  • Vinagre de Mòdena
  • Sal i pebre

Preparació:

Bullim la pasta en aigua abundant, a foc mitjà, durant uns 15 minuts. Quan estigui al punt l’escorrem i la deixem refredar. La posem en un bol i hi afegim les nous, el formatge fresc i la llauna de tonyina, amb l’oli d’oliva inclòs. Rentem la poma, la trossegem i l’incorporem a l’amanida. L’ideal és posar-la amb pela, ja que és la part que conté la major part de la fibra. L’amanim al gust amb la sal, el pebre i el vinagre i la servim.

Recepta d’amanida d’arròs integral

Una recepta ideal per al bon temps! És una manera diferent de gaudir d’aquest aliment ric en fibra i hidrats de carboni, ja que aquest arròs fred es combina amb altres ingredients deliciosos. Som-hi!

Ingredients:

  • 1 grapat i mig d’arròs integral
  • ¼ de ceba o ceba tendra
  • 5 olives
  • 1 tomàquet
  • 1 cullerada de blat de moro dolç
  • Pernil dolç a daus
  • Daus de formatge al gust
  • 1 llauna de tonyina
  • Orenga
  • Sal
  • *Opcional: maionesa o salsa rosa com a substitut del condiment.

Preparació:

Bullim l’arròs, l’escorrem i el deixem refredar. El posem en un plat i hi afegim la resta d’ingredients: les olives tallades per la meitat, el tomàquet picat molt fi, la ceba a la juliana, el blat de moro, el pernil, el formatge i la tonyina. Ho remenem bé, ho amanim, ho tornem a barrejar i ho servim.

Pots acompanyar tots aquests plats d’un fantàstic Activia per postres per ajudar la teva salut digestiva. Gaudeix dels àpats amb Activia!

* Activia conté clorurs naturals que provenen de les sals minerals i que faciliten la digestió mitjançant la producció d’àcid clorhídric a l’estómac.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre