{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Recepta d'arròs amb pollastre

Risottos, paelles, arrossos de mar i muntanya... L'arròs ens ofereix un munt de possibilitats per preparar plats molt diferents. Bons ingredients, paciència amb els sofregits i brous saborosos són la clau de l'èxit assegurat, però també cal trobar el punt a l'arròs, i això és tot un art! Algunes d'aquestes receptes són molt bones quan estan acabades de fer, però per cuinar-les amb antelació pot ser que no siguin les més adequades. Si és el cas, et recomanem que t'hi posis un altre dia. Ara t'explicarem una recepta que et resultarà pràctica per al menú setmanal i fàcil d'endur-te si menges de carmanyola.

Aquest plat consta de tres preparacions per separat: arròs, pollastre amb verdures i salsa de iogurt. Et proposem aquest mètode perquè, només variant alguns ingredients i condiments, aquest plat té infinites possibilitats de gustos. No repetiràs mai recepta!

Per començar, bull en aigua abundant amb una mica de sal arròs blanc rodó, arròs basmati, arròs integral... el que et vingui més de gust i al punt que més t'agradi! A continuació, cola'l i refreda'l sota l'aigua freda. Reserva'l.

Perquè sigui fàcil preparar el pollastre, pots utilitzar pit de pollastre o contracuixa, que són peces sense os. Trosseja el pollastre a daus no gaire grans i salta'l amb una mica d'oli en una paella. Retira'l en un plat o una plata. Renta i trosseja unes quantes verdures i salta-les a la paella. Afegeix-hi el pollastre a l'últim moment i cuina-ho tot junt a foc mitjà perquè es barregin els sabors. Amaneix-ho al teu gust.

Algunes combinacions interessants:

- Agafa unes quantes làmines d'all, enrosseix-les i, a continuació, afegeix-hi espàrrecs verds i xampinyons laminats. Cuina-ho tot fins que estigui tendre.

- Escalfa una mica de ceba picada. Després, afegeix-hi albergínia a daus petits. Cuina-ho bé fins que l'albergínia estigui tendra. Finalment, afegeix-hi el carbassó a daus i cuina-ho tot uns tres minuts.

- Talla una mica de porro a làmines i escalfa'l amb una mica d'oli. Afegeix-hi pastanaga ratllada i continua cuinant-ho. Finalment, apuja el foc i afegeix-hi un manat d'espinacs nets i trossejats. Salta-ho tot junt uns minuts.

Aquestes preparacions les pots cuinar amb antelació i guardar-les, i fins i tot congelar-les per racions amb el pollastre. Després només cal que les escalfis quan te les vulguis menjar.

Salsa de iogurt per a l'arròs amb pollastre

Quan vulguis, prepara la salsa per acompanyar l'arròs i el pollastre cuinat.

Per fer-ho, barreja mitja culleradeta de curri, mitja culleradeta de mel i un iogurt natural.

Vols donar un toc cruixent a la teva salsa? Afegeix-hi una culleradeta de sèsam torrat, unes pipes de gira-sol o de carabassa pelades o unes nous picades.

Vols també un toc fresc? Afegeix-hi julivert i coriandre fresc picats

Totes aquestes opcions són delicioses i et permetran fer moltes receptes diferents. Quan arribi el moment de servir o menjar de la carmanyola, escalfa l'arròs amb el pollastre amb verdures al microones o salta'l en una paella i serveix-lo amb la salsa de iogurt freda.

Gaudeix de plats deliciosos i pràctics!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.