{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Acomiada l’any amb unes tapes delicioses. Cinc saboroses receptes que seran la millor solució perquè una reunió informal sigui tot un èxit. Bon profit!

Broqueta de formatge amb raïm

Ingredients: 1 endívia, 1 paquet petit d’ensalada russa congelada, 1 bossa de gambes cuites pelades, 3 dl de maionesa, sal, ous de salmó.

Preparació: Posa l’ensalada a coure en una olla amb aigua. Escorre-la i deixa-la refredar. Descongela les gambes sobre paper de cuina. Barreja-les (guarda’n unes quantes per decorar) amb l’ensalada russa i la maionesa. Salpebra-ho. Obre les fulles d’endívia i talla-les de manera que tinguin una mida similar a la cullereta de servir. Posa l’endívia retallada sobre la cullereta i cobreix-la amb ensalada. Decora-ho amb una gamba i ous de salmó. Serveix-ho de seguida.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.