{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

Broqueta de formatge amb raïm

Ingredients: 1 endívia, 1 paquet petit d’ensalada russa congelada, 1 bossa de gambes cuites pelades, 3 dl de maionesa, sal, ous de salmó.

Preparació: Posa l’ensalada a coure en una olla amb aigua. Escorre-la i deixa-la refredar. Descongela les gambes sobre paper de cuina. Barreja-les (guarda’n unes quantes per decorar) amb l’ensalada russa i la maionesa. Salpebra-ho. Obre les fulles d’endívia i talla-les de manera que tinguin una mida similar a la cullereta de servir. Posa l’endívia retallada sobre la cullereta i cobreix-la amb ensalada. Decora-ho amb una gamba i ous de salmó. Serveix-ho de seguida.

Com es prepara?