{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Arriba el Nadal i a la nostra taula no hi pot faltar aquesta tradicional recepta. Sens dubte, un bon entrant per començar el menú nadalenc.

Les verdures i el marisc formen una barreja perfecta, amb uns ingredients que aporten sabor i caràcter. Les cloïsses són riques en minerals, sobretot ferro, potassi i calci, a més de contenir grans quantitats de vitamina B12, essencial per al funcionament normal del cervell i del sistema nerviós.

El card, per la seva part, també té quantitats altes de ferro, calci i sodi. Molt semblant a la carxofa pel que fa a valor nutricional, encara que una mica més pobre, ajuda a cuidar el fetge i la vesícula. A més, el card és molt bo per combatre la retenció de líquids. Se'n desconeix l'origen, tot i que sabem que ja es consumia a l'antiga Grècia. Més tard van ser els espanyols, després de la conquesta, els qui el van portar a Amèrica.

T'ensenyem a preparar aquesta recepta d'hivern, molt adequada per variar la nostra alimentació i per gaudir d'unes bones festes!

Com es prepara?