{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
{{freetag}}

Vols descobrir tot el que un plat de cigrons estofats pot aportar a la teva salut? Són un aliment molt saludable ja que, en quantitats adequades, contenen vitamines, minerals i àcids grassos essencials.

Però tampoc no et pots oblidar de la fibra, el ferro, el calci o les proteïnes, nutrients que converteixen els cigrons en un ingredient perfecte per incloure a diferents receptes, des de l’hummus fins a l’escudella, sense oblidar-nos del plat que aprendrem a preparar avui: els cigrons estofats.

Recepta de cigrons estofats

Una bona manera d’introduir els cigrons en el nostre menú és barrejant-los amb verdures, com els espinacs, per exemple, que a més de vitamines contenen fibra.

Cigrons estofats amb verdures

Ingredients:

  • 2 gots de cigrons
  • 300 g d’espinacs frescos
  • Un gra d’all
  • ½ ceba
  • Pebre vermell dolç
  • Oli d’oliva

Preparació:

Primer de tot hem de deixar els cigrons en remull la nit anterior. Quan comencem a preparar el plat, netegem i piquem els espinacs, la ceba i l’all. Tirem l’all i la ceba en una paella amb un raig d’oli d’oliva. Quan estiguin rossos hi incorporem els espinacs. Quan els espinacs s’hagin reduït, hi afegim els cigrons i ho reguem tot amb una mica d’aigua perquè no es cremi. Finalment, empolsem amb pebre vermell dolç, ho tapem i deixem que absorbeixi l’aigua. Per donar-hi més gust, podem afegir dauets de pernil salat al sofregit.

I no t’oblidis de les postres! Un Danacol al dia t’ajuda a reduir el colesterol alt, així que és la cirereta perfecta per als teus àpats si tens el colesterol alt.

Preparar cigrons estofats a l’olla de pressió

Per preparar un estofat de cigrons pots trigar una bona estona. Per això, l’olla de pressió es pot convertir en la teva millor aliada. T’ensenyem com cuinar-hi els cigrons!

Ingredients:

  • Un pot de cigrons
  • Pebrot verd
  • Una pastilla de brou
  • Una culleradeta de pebre vermell dolç
  • Una fulla de llorer
  • Oli d’oliva
  • Un os de pernil
  • Aigua

Preparació:

Omplim l’olla de pressió amb molta aigua, el llorer, l’os de pernil i els cigrons. Tanquem l’olla i la deixem al foc 30 minuts. A part, en una altra olla ofeguem els espinacs amb l’all i el pebrot. Quan estigui, obrim l’olla de pressió, hi afegim les verdures i ho empolsem amb el pebre vermell. Deixem l’olla al foc mitja hora més i ja està! Uns cigrons estofats en una horeta justa!

Descobreix més receptes de llegums. Hi ha infinites possibilitats que podràs fer de manera fàcil i ràpida.

* Danacol, amb esterols vegetals, redueix el colesterol entre un 7 i un 10 % en 2 o 3 setmanes amb una ingesta diària d’1,5 a 2,4 g de fitosterols. No és per a persones que no necessiten controlar la colesterolèmia. No és recomanable per a dones durant l’embaràs i la lactància, ni per a menors de 5 anys. Consum màxim d’esterols vegetals: 3 g/dia. Seguiu una dieta saludable amb fruita i verdura. Si preneu alguna medicació, consulteu el metge. Conté sucres que hi són presents de manera natural.

Com es prepara?