{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

Com es fa la beixamel perfecta

Et proposem una opció: prepara la beixamel amb iogurt, perquè quedi perfecta.

Ingredients de la beixamel

  • 2 iogurts naturals
  • 2 cullerades de farina
  • Nou moscada
  • 3 cullerades de mantega

Preparar beixamel amb iogurt

  1. Posa la mantega en una cassola a foc suau.
  2. Quan es fongui la mantega, afegeix-hi la farina fins que hi quedi completament integrada.
  3. Deixa coure una mica la barreja a foc suau i afegeix-hi els iogurts sense parar de remenar.
  4. Sala-ho al gust i empolvora-ho amb una miqueta de nou moscada.
  5. Cuina la salsa a foc suau durant 10-15 minuts.
  6. Com més temps la cuinis, més suau i bona quedarà.
  7. Si no l’has de consumir al moment, passa-la a un recipient i tapa-la amb un paper de plàstic de cuina.
  8. És important que el plàstic estigui en contacte amb la beixamel.

Com es prepara?