{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Avui us parlaré de la cuina al microones. Estic segura que gairebé totes teniu microones a casa, i el més probable és que només l'utilitzeu per escalfar aliments, oi? Doncs després d'aquest apunt espero que l'utilitzeu per a moltes més coses, perquè quan descobriu els secrets de la cuina al microones us n'enamorareu per sempre.

Els forns microones escalfen els aliments mitjançant ones electromagnètiques. Aquestes ones fan girar les molècules d'aigua presents a l'interior dels aliments que,en girar, els escalfen per fregament. Com que aquestes ones poden penetrar parcialment l'aliment, la calor, a diferència dels forns convencionals, es produeix a l'interior del producte. Això fa que es cuinin molt ràpidament. Què us sembla?

I ara desmitificaré alguns aspectes sobre el microones: les ones no trenquen enllaços químics ni produeixen canvis en l'estructura de les molècules i, per tant, no danyen els aliments ni els carreguen d'electromagnetisme. De fet, el microones preserva de manera més efectiva les vitamines i altres components perquè és una cocció menys agressiva, que utilitza una temperatura molt més baixa que altres mètodes de cuina tradicionals (planxa, paella, etc.). L'única cosa que cal tenir en compte quan cuineu al microones és que l'aliment s'escalfa de manera heterogènia. Per això el plat del microones gira constantment, per aconseguir un escalfament prou uniforme.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.