{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Avui us parlaré de la cuina al microones. Estic segura que gairebé totes teniu microones a casa, i el més probable és que només l'utilitzeu per escalfar aliments, oi? Doncs després d'aquest apunt espero que l'utilitzeu per a moltes més coses, perquè quan descobriu els secrets de la cuina al microones us n'enamorareu per sempre.

Els forns microones escalfen els aliments mitjançant ones electromagnètiques. Aquestes ones fan girar les molècules d'aigua presents a l'interior dels aliments que,en girar, els escalfen per fregament. Com que aquestes ones poden penetrar parcialment l'aliment, la calor, a diferència dels forns convencionals, es produeix a l'interior del producte. Això fa que es cuinin molt ràpidament. Què us sembla?

I ara desmitificaré alguns aspectes sobre el microones: les ones no trenquen enllaços químics ni produeixen canvis en l'estructura de les molècules i, per tant, no danyen els aliments ni els carreguen d'electromagnetisme. De fet, el microones preserva de manera més efectiva les vitamines i altres components perquè és una cocció menys agressiva, que utilitza una temperatura molt més baixa que altres mètodes de cuina tradicionals (planxa, paella, etc.). L'única cosa que cal tenir en compte quan cuineu al microones és que l'aliment s'escalfa de manera heterogènia. Per això el plat del microones gira constantment, per aconseguir un escalfament prou uniforme.

Com es prepara?