{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Hola a tothom!

No em direu que no us agrada arribar a casa, pelats de fred i preparar-vos una sopeta calentona per recuperar la temperatura a través del paladar… És meravellós, no m’ho negareu! Amb el fred, la despesa energètica augmenta i el cos ha de fer un esforç més gran per mantenir la temperatura corporal.

I és que amb l’arribada de l’hivern canviem molts hàbits. Tot i que un dels més destacats és que comencem a posar-nos capes de roba per aguantar bé els canvis de temperatura, també varien les nostres preferències a l’hora de menjar: deixem de banda els plats més lleugers i frescos que tan bé entren a l’estiu i ens decantem per propostes calentones i més elaborades. La manera de cuinar-les canvia; les amanides les podem preparar d’una altra amanera i enriquir els àpats principals amb salses saludables i tèbies. Altres aspectes que no podem deixar de banda, són mantenir una bona hidratació i practicar de manera regular exercici físic.

Avui, tal com us prometia ahir, us plantejo la selecció següent de receptes calentes ideals per refer-nos del fred. D'aquesta manera, podeu seguir hàbits saludables, a més deportar una alimentació sana i adaptada a aquesta estació. A veure què us semblen!

Entrants:

Segons plats

Postres

  • Xocolata calenta: de tant en tant podem regalar-nos un capritx, sempre amb moderació, com un dolç per alegrar el cos. I aprofito per informar-vos que des de dilluns passat a totes les iogurteries Danone podeu gaudir d’una deliciosa crema de xocolata, una recepta nova que podreu barrejar amb qualsevol dels toppings actuals. Realment irresistible!:)

M’expliqueu quina és la vostra recepta d’hivern preferida?

Per cert, us convido a preparar receptes amb iogurt Danone per combatre el fred i participar en el nostre Concurs de Receptes de Tardor amb iogurt al Canal Cocina.

Laia

Community Manager de Danone

Com es prepara?