{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Hola a tothom!

No em direu que no us agrada arribar a casa, pelats de fred i preparar-vos una sopeta calentona per recuperar la temperatura a través del paladar… És meravellós, no m’ho negareu! Amb el fred, la despesa energètica augmenta i el cos ha de fer un esforç més gran per mantenir la temperatura corporal.

I és que amb l’arribada de l’hivern canviem molts hàbits. Tot i que un dels més destacats és que comencem a posar-nos capes de roba per aguantar bé els canvis de temperatura, també varien les nostres preferències a l’hora de menjar: deixem de banda els plats més lleugers i frescos que tan bé entren a l’estiu i ens decantem per propostes calentones i més elaborades. La manera de cuinar-les canvia; les amanides les podem preparar d’una altra amanera i enriquir els àpats principals amb salses saludables i tèbies. Altres aspectes que no podem deixar de banda, són mantenir una bona hidratació i practicar de manera regular exercici físic.

Avui, tal com us prometia ahir, us plantejo la selecció següent de receptes calentes ideals per refer-nos del fred. D'aquesta manera, podeu seguir hàbits saludables, a més deportar una alimentació sana i adaptada a aquesta estació. A veure què us semblen!

Entrants:

Segons plats

Postres

  • Xocolata calenta: de tant en tant podem regalar-nos un capritx, sempre amb moderació, com un dolç per alegrar el cos. I aprofito per informar-vos que des de dilluns passat a totes les iogurteries Danone podeu gaudir d’una deliciosa crema de xocolata, una recepta nova que podreu barrejar amb qualsevol dels toppings actuals. Realment irresistible!:)

M’expliqueu quina és la vostra recepta d’hivern preferida?

Per cert, us convido a preparar receptes amb iogurt Danone per combatre el fred i participar en el nostre Concurs de Receptes de Tardor amb iogurt al Canal Cocina.

Laia

Community Manager de Danone

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.