{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

El gaspatxo és un dels plats imprescindibles quan fa bon temps i n'hi ha de tantes varietats que en aquesta recepta hem decidit barrejar el tradicional amb una de les fruites més nutritives que existeixen: l'alvocat.

Els alvocats, considerats un dels aliments més complets, són una excel·lent font de greixos saludables, monoinsaturats. Entre les moltes propietats que té per a la salut, destaquen també les corporals. Per exemple, les màscares amb alvocat hidraten els cabells des de l'interior i eviten la sequedat, i fan que els cabells quedin més llisos. Aplicades sobre la pell, ajuden a afavorir el col·lagen i són altament humectants.

A més, conté glutatió, un potent antioxidant intracel·lular. Està present també en nous, vegetals verds, vermells i grocs (tots frescos), carn vermella i pollastre.

La crema d'alvocat també queda deliciosa si en triturem la polpa amb el iogurt grec Oikos, o amb un Vitalinea 0,0 si preferim que estigui lliure de greixos i sucres, i hi afegim una mica de suc de llima.

Fes-ne una bona gerra i guarda-la a la nevera per a l'esmorzar o per quan tornis del gimnàs. Hi ha molts gaspatxos per descobrir!

Com es prepara?