{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Hola a tothom!

Ja han arribat els dies d'estiu i, per tant, el temps lliure per compartir amb els nostres amics o familiars moments agradables i plaents. De segur que teniu molts plans per a aquest estiu, oi? L'estiu és la temporada de més calor i els dies són més llargs que les nits. Per això és molt important hidratar-nos amb l'alimentació i escollir els productes més refrescants. Teniu alguna proposta? Us animo a tastar diferents suggeriments d'aperitius d'estiu que poden combinar perfectament amb els dinars i sopars d'estiu!

La naturalesa és sàvia i ens proporciona les fruites i verdures que l'organisme necessita a les diferents estacions de l'any. A més, les fruites i verdures de temporada tenen el valor afegit que són més econòmiques. A l'estiu, les amanides i els sucs liquats d'hortalisses i verdures són uns aperitius molt refrescants amb una gran concentració de vitamines i minerals. Voleu conèixer algunes propostes de receptes? Som-hi!

Us deixo algunes propostes de receptes d'aperitius d'estiu perquè proveu de fer-les:

Què us han semblat les meves receptes? Estic segura que teniu moltes altres propostes interessants. Us animo a compartir-les!

Tots els aperitius els podem preparar a casa i prendre'ls com a entrants de dinars o sopars, o bé ens els podem endur si anem d'excursió o a la platja.

 Una abraçada i bon estiu!

Laia

Community Manager de Danone

Com es prepara?