{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Hola un cop més!

Avui ens posarem una mica romàntics… Ja sabeu que una de les millors maneres de demostrar amor a una altra persona és impressionar-la amb una fantàstica vetllada romàntica. Què us sembla sorprendre la vostra parella amb un sopar romàntic?

En aquest apunt repassarem junts els trucs per aconseguir que surti perfecte i us donarem idees perquè prepareu el millor sopar romàntic per a la persona que més estimeu.

Abans que res, heu de tenir en compte alguns punts com:

L'ambient: escollir el lloc de la casa més idoni per fer el sopar i posar música tranquil·la i relaxant de fons és un bon primer pas!

La decoració i la presentació de la taula: també heu de pensar en les estovalles, els plats, la decoració amb espelmes i flors… Us deixo una pàgina molt interessant amb idees per decorar la taula. Podeu decorar-la d'acord amb els gustos de la persona afortunada, per exemple, amb cors, de colors vermell i blanc, amb alguna cosa que tingui un significat molt important per a vosaltres, etc. personalitzar és la clau per fer-ho al vostre gust!

La presentació del plat: no només és important el sabor del que prepareu. Presentar el plat de manera original us ajudarà a guanyar punts. Podeu posar, per exemple, alguna flor comestible de decoració, una amanida original, fer alguna forma amb vinagre balsàmic de Mòdena o una altra salsa, donar-hi color amb algun tros de fruita, etc.

I després, el més important:el menú. Recordeu que la il·lusió i la dedicació que poseu per preparar el regal és el més important, així que això és el que compta. Es poden preparar plats exquisits i molt fàcils. A més, una de les coses que fa que el menjar sigui deliciós és l'ambient que l'envolta, la presentació del plat i la taula (com ja hem vist) i, per descomptat, la companyia.

Ara veurem un parell d'exemples de menús senzills, econòmics i suculents:

APERITIUS

PRIMERS

SEGONS

POSTRES

 

Us deixo més idees i noves receptes per enamorar, perquè pugueu encertar amb la sorpresa, i sobretot, demostrar que l'estimeu molt! Gaudiu-ne!

Community Manager de Danone

Com es prepara?