{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Hola un cop més!

Avui ens posarem una mica romàntics… Ja sabeu que una de les millors maneres de demostrar amor a una altra persona és impressionar-la amb una fantàstica vetllada romàntica. Què us sembla sorprendre la vostra parella amb un sopar romàntic?

En aquest apunt repassarem junts els trucs per aconseguir que surti perfecte i us donarem idees perquè prepareu el millor sopar romàntic per a la persona que més estimeu.

Abans que res, heu de tenir en compte alguns punts com:

L'ambient: escollir el lloc de la casa més idoni per fer el sopar i posar música tranquil·la i relaxant de fons és un bon primer pas!

La decoració i la presentació de la taula: també heu de pensar en les estovalles, els plats, la decoració amb espelmes i flors… Us deixo una pàgina molt interessant amb idees per decorar la taula. Podeu decorar-la d'acord amb els gustos de la persona afortunada, per exemple, amb cors, de colors vermell i blanc, amb alguna cosa que tingui un significat molt important per a vosaltres, etc. personalitzar és la clau per fer-ho al vostre gust!

La presentació del plat: no només és important el sabor del que prepareu. Presentar el plat de manera original us ajudarà a guanyar punts. Podeu posar, per exemple, alguna flor comestible de decoració, una amanida original, fer alguna forma amb vinagre balsàmic de Mòdena o una altra salsa, donar-hi color amb algun tros de fruita, etc.

I després, el més important:el menú. Recordeu que la il·lusió i la dedicació que poseu per preparar el regal és el més important, així que això és el que compta. Es poden preparar plats exquisits i molt fàcils. A més, una de les coses que fa que el menjar sigui deliciós és l'ambient que l'envolta, la presentació del plat i la taula (com ja hem vist) i, per descomptat, la companyia.

Ara veurem un parell d'exemples de menús senzills, econòmics i suculents:

APERITIUS

PRIMERS

SEGONS

POSTRES

 

Us deixo més idees i noves receptes per enamorar, perquè pugueu encertar amb la sorpresa, i sobretot, demostrar que l'estimeu molt! Gaudiu-ne!

Community Manager de Danone

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre